by-bar: old is new collectie

by-bar: old is new collectie

Unique Antic Styles

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Barbara tijdens één van haar reizen naar India de authentieke Indiase blankets ontdekte. Vanuit deze kleden is de ‘old is new’ collectie ontstaan; een unieke collectie die by-bar vandaag de dag nog steeds met trots presenteert.

In samenwerking met Barbara’s Indiase kleding producent Mr Kapur, is de eerste old is new collectie ontstaan. Zodra er een selectie is gemaakt van de mooiste Indiase blankets, worden de kleden omgezet in een antic jacket, antic bag & zelfs antic kussens. Elke creatie is uniek, upcycled en heeft een eigen verhaal.

Een goede relatie met de leveranciers speelt een belangrijke rol voor by-bar. Een aantal keer per jaar bezoekt by-bar hun leveranciers om samen te werken aan kwalitatieve producten en een duurzamere toekomst. By-bar gelooft in het opbouwen van vertrouwde en respectvolle relaties met hun partners. Dit doen ze om samen te verbeteren, duurzaamheid verder uit te bouwen maar vooral om samen te genieten van het succes van deze unieke collectie.

Ervaar de liefde en authenticiteit van de old is new collectie van by-bar. Een unieke, duurzame, en prachtige collectie waarbij iedere creatie een eigen verhaal vertelt.  

De by-bar Antic Styles zijn nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

2 gedachten over “by-bar: old is new collectie

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.