by-bar: Unique antic styles

by-bar: Unique antic styles

Old is New

Ieder seizoen ontwerpt by-bar een uitgebalanceerde collectie met hoogwaardige items, draagbaar voor meer dan één seizoen. by-bar is groot voorstander van het bouwen van een tijdloze garderobe in plaats van snelle mode.


Deze collectie heeft by-bar prachtige sustainable styles toegevoegd, gemaakt van oude katoenen sari’s. Na het gebruik van de sari’s zijn er dekens van gemaakt. Van deze dekens hebben zij de antic jackets en belts gemaakt. Elke antic style is uniek en heeft dus een andere print.


De antic styles worden in India met veel liefde gemaakt. Founder & designer Barbara werd jaren geleden verliefd op dit land en haar productieteam kan het haar niet kwalijk nemen. 

13 gedachten over “by-bar: Unique antic styles

  1. Wat een geweldig jasje! Ik wil al – sinds ik voor het eerst van ze heb gehoord – items van hen hebben. Ik houd van deze bijzondere stijl. Tenminste aparter en niet 1000 in een dozijn (daar is overigens ook niets mis mee. Ik heb ook veel basic items) maar dit jasje bijvoorbeeld is een echte keypiece. Love it.

  2. Ik ken deze collectie helemaal niet, maar wat prachtig is dit vest. Ik heb toevallig van de week een artikel over borduren ( een boek en tentoonstelling) en dat dit weer helemaal terug is ( of nooit weg is geweest0 en dat blijkt wel hieruit! Prachtig! En draagbaar voor meer dan een seizoen daar ben ik het helemaal mee eens.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.