Bye bye blondie

Bye bye blondie

Zo he he ik heb de stoute schoenen aangetrokken 😀 ik loop al weken te piekeren en te doen zal ik me haar donker maken ja of nee? Ik heb vaker donker haar gehad maar omdat mijn haar nu zo dun is geworden door het hele somatische gelul wist ik het zo net nog niet. Verven was geen optie dus opzoek naar een kleurshampoo. Nou ik had al een pakkie staan maar daar zat geen rood tinten in en ze hadden me gezegd dat ik groen zou worden als ik er dus gewoon een donkere kleur op zou gooien, nou uhhh in de hulk veranderen doe ik snachts al maar overdag leek me dat niks dussss vanmorgen de stoute schoenen aangetrokken en het is een beetje rood haahah al zie je dat niet op de foto maar is het wel maar vind het wel wat hebben 😀
dag blondieeee

Gewoon weer ff wat anders en ja ze moeten er hier aan wennen moahahahhah 😀

12 gedachten over “Bye bye blondie

  1. Het staat je erg mooi! Goede keuze!
    Kan me herinneren dat je eens zei dat bruin je ouwelijk maakte maar dat vind ik helemaal niet. Fris koppie zo!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.