C&A: BREEZY LINNEN

C&A: BREEZY LINNEN

De stof linnen zorgt voor een ultiem vakantiegevoel. Nu de dagen langer en warmer worden is het tijd om onze garderobe een boost te geven met de Breezy Linen collectie van C&A. Ga voor een two-piece set, jurk, jumpsuit of rok in zachte aardetinten. 

Wist je dat…?

Wist je dat linnen één van de meest duurzame stoffen is die je kunt dragen? Voor het produceren wordt geen GGO-zaden en weinig mest en pesticiden gebruikt. Ook heb je in vergelijking met ander textiel minder land en energie nodig. In de Breezy Linen collectie mogen de items ongestreken blijven. Alleen maar voordelen en super duurzaam dus! 

Linnen houdt je koel in de zomer en warm in de winter. De stof is hypoallergeen, ademend én licht van gewicht. Daardoor is linnen collectie van C&A de perfecte, duurzame keuze voor een relaxte dag thuis of voor een wandeling in het park. 

13 gedachten over “C&A: BREEZY LINNEN

  1. Oh leuk, ik houd van linnen kledingstukken. Ik draag regelmatig linnen kledingstukken als ik op reis ben naar warme landen.

  2. Ziet er erg leuk uit. Maar ik moet zeggen dat ik zelf niet echt van de linnen stoffen ben.

  3. C&A koop ik niet zo heel vaak, wil ik wel eens gaan kijken omdat ze schijnbaar een hele mooie plussize collectie hebben. Ik heb 1 linnen blousje, van de h&m haha

  4. In de C&A ben ik nog nooit geweest maar een linnen hemd is inderdaad wel prettig in de zomer. Het hemd dat de man op de foto aanheeft is ook wel mooi.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.