C&A: Cozy Homewear

C&A: Cozy Homewear

by-bar spring/summer 2021

C&A presenteert de musthave collectie van nu: Cozy Homewear. Ieder persoon heeft verschillende aspecten nodig om zich goed te voelen. Jezelf aankleden en zelfverzekerd zijn is waarschijnlijk het meest ongedwongen en fijne gevoel dat er is. Om deze reden brengt de C&A cozy homewear collectie fijne shirts, vesten en broeken met een minimalistisch en hoogwaardig design die zorgen voor het comfort dat bij thuis zijn hoort. 

Door het vele en langdurige thuiswerken wordt gemakkelijke kleding steeds belangrijker. Dit is dan ook het moment om je outfits voor je thuiskantoor te upgraden. Kleding heeft namelijk invloed op de kwaliteit van ons werk. De homewear collectie bevat zachte, soepele stoffen, perfect voor een dag werken. De natuurlijke kleuren en de pasteltinten hebben de klassieke homewear getransformeerd in echte modestukken die waardig zijn voor het thuiskantoor.

Joggers met een sweater of juist een zakelijke outfit? Of je nu de hele dag alleen achter je laptop bezig bent of juist belangrijke calls hebt met collega’s, de collectie bestaat uit items voor elke gelegenheid.

13 gedachten over “C&A: Cozy Homewear

  1. Ik ben normaal niet zo van die huispakken, maar ik moet eerlijk toegeven dat dit er niet alleen super comfortabel uitziet, maar ook best wel stijlvol.

  2. C&A heeft dus ook een goede + collectie ben ik achtergekomen, als de winkels weer open zijn maar eens kijken

  3. Leuk! 🤩 Ik woon bijna in mijn kloffie, maar ik probeer mezelf de laatste tijd wat vaker in een (soort van) outfit te proppen.
    Dit vind ik een mooie middenweg. Het ziet er netjes én comfy uit. 😃

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.