Catrice Face and body highlighter

Catrice Face and body highlighter

Dat ik van glow houd, dat weten wij nu wel. En Catrice had weer glow.
Face and body highlighter en highlighting fluid.

Beiden kon ik weer niet laten liggen he! En ik was gelijk verrast kan ik je vertellen. De highlighters zijn beiden gewoon heel goed en geven veel “glow” af en dat is wat wij willen.

Heel fijn, want deze highlighter zat dicht met een laagje zodat niet iedereen met zijn handen erin kon zitten.

Wat ik al zei, ik ben enthousiast hier over en ze zijn beiden al goed in gebruik.

Ik zag dat ze ook een bronzer ervan hebben maar die was voor mij te licht, dus niet gekocht. De rest van het assortiment sprak mij niet zo aan dus ook daar niks van gekocht.

Ondanks ik al heel veel pareltjes heb, worden deze ook weer toegevoegd 😀

17 gedachten over “Catrice Face and body highlighter

  1. Ik ben misschien wat ouderwets, maar weet niet zo goed wat ik met zo’n highlighter aan moet..hihihih. heb een super mooi palette thuisliggen, maar ongebruikt…

  2. Ik vind een beetje glimmende highlighter echt super leuk, ik gebruik het ook en het geeft net even dat extra’s op mijn gezicht. Leuk dat deze ook voor je body is. Die ken ik nog niet.

  3. Ik ben niet zo van de make-up maar ik heb een vraag: heb je op een gegeven moment niet een product dat je zo goed vindt dat je alleen nog maar die wilt gebruiken? En dat je dan dus geen interesse meer hebt in andere versies? Hoe werkt dat?

    1. ik heb een favoriet en dat zijn de producten van kiko maar als je dan wat anders ziet wil je dat proberen, althans ik wel en zo blijf je kopen en je gaat dan combineren of de ene keer gebruik je die en dan weer een keer die ander. ik zal altijd interesse blijven houden in andere producten naast mijn favorieten

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.