catrice "i sea you" en "lucky in lilac"

catrice "i sea you" en "lucky in lilac"

Weer een nagel update en dit keer geen gekke fratsen maar gewoon gelakte nagels ;). Kreeg van de week weer 2 nieuwe lakjes van manlief, daar worden we ook blij van natuurlijk en moest gelijk gesmeerd worden 😀

Zoals ik wel vaker schreef over catrice lakjes dat ze snel drogen is bij deze ook weer het geval natuurlijk 😀 de groene is wel heel heel groen groen en de paarse vind ik wel mooi en hij lijkt heel veel op gosh wild lilac 😀

reactie's

reactie's

11 gedachten over “catrice "i sea you" en "lucky in lilac"

  1. Die paarse is erg mooi!! Die andere lijkt op 1 van Sephora by OPI die ik heb. Supr!

  2. Wat lief dat je die van je mannetje hebt gekregen! Die paarse zou ook wel wat voor mij kunnen zijn.

  3. Hoe heet die paarse? Ik moet die groene nog hebben, maar wil nog een heleboel van Catrice haha

  4. Mooie kleuren. Die paarse lijkt zeker op die GOSH Lilac die heb ik ook van GOSH hihi :hi

  5. De paarse vind ik erg mooi! De andere heb ik, maar vind ik mwah.. 😛

    1. die groene vond ik ook ff TE hahaah maar voor in de winter is hij wel leuker denk ik

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: