catrice "i sea you" en "lucky in lilac"

| 11 reacties

Weer een nagel update en dit keer geen gekke fratsen maar gewoon gelakte nagels ;). Kreeg van de week weer 2 nieuwe lakjes van manlief, daar worden we ook blij van natuurlijk en moest gelijk gesmeerd worden πŸ˜€

Zoals ik wel vaker schreef over catrice lakjes dat ze snel drogen is bij deze ook weer het geval natuurlijk πŸ˜€ de groene is wel heel heel groen groen en de paarse vind ik wel mooi en hij lijkt heel veel op gosh wild lilac πŸ˜€

reactie's

reactie's

11 reacties

  1. De paarse vind ik erg mooi! De andere heb ik, maar vind ik mwah.. πŸ˜›

  2. Mijn voorkeur gaat uit naar de groene! πŸ™‚

  3. mooie kleurtjes :ha

  4. Mooie kleuren. Die paarse lijkt zeker op die GOSH Lilac die heb ik ook van GOSH hihi :hi

  5. Hoe heet die paarse? Ik moet die groene nog hebben, maar wil nog een heleboel van Catrice haha

  6. Wat lief dat je die van je mannetje hebt gekregen! Die paarse zou ook wel wat voor mij kunnen zijn.

  7. Die paarse is erg mooi!! Die andere lijkt op 1 van Sephora by OPI die ik heb. Supr!

  8. Die lakjes zijn inderdaad heel fijn, mooie kleuren :wing

  9. super mooie kleuren!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: