Catrice kaviar edition.

Catrice kaviar edition.

Er ligt weer van alles mooi’s in de schappen van het kruidvat. En zo ook deze catrice kaviar edition. Ik kocht een lakje en een highlighter. Maar ben ik er blij mee….

Highlighter gate ga ik niet eens meer openen hier. Ik ben en blijft verslaafd aan die dingen. Net zoals de nagellak. Ik was dus even super enthousiast toen ik deze edition zag en ging er happy mee naar huis.

Het doosje deed mij in de verleiding brengen want ik dacht dus dat de highlighter en zo zou uit zien…ja jammer joh hahah. Hij zag er dus zo uit….

Ik kon het in de winkel niet bekijken voordat jullie gelijk beginnen van had het dan nagekeken haha. Maar goed dit is hem dus. En het is een lighter die heel subtiel is. Niet iets voor mij want ik wil altijd vol glim glim. Maar zo even voor een beetje glow is die te doen.

Dan het lakje. Het is een mooie nude kleur, maar met aanbrengen is het een strepende bende helaas. Een laagje kan ook gewoon, maar ik wilde er wel wat van zien. Dit is dus 3 laagjes.

Je moet hier echt even de tijd voor nemen en geduld hebben en tja dat heeft Rach niet 😉

Ben ik blij met mijn aankoop? Hmm nee, meer teleur gesteld 😉 Maar op naar het volgende wat ze gaan uitbrengen!

Hebben jullie al iets van deze editie?

17 gedachten over “Catrice kaviar edition.

  1. Die highlighter past qua tint wel beter bij mij, houd juist niet van teveel glim, glim. Haha. Jammer dat t lakje zo streept, vindt t kleurtje wel mooi.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.