Catrice millionizer volume mascara

Catrice millionizer volume mascara

Ik zag bij het kruitvat weer een nieuwe mascara staan en wel de Catrice millionizer volume mascara.

Ik kocht hem en ging hem even testen.

Een simpele verpakking waar ik eigenlijk nooit op let want het gaat mij om de inhoud, maar hij ziet er mooi en simpel uit.

Waar ik wel altijd op let zijn de borsteltjes. Ik heb het liefst plastic borsteltjes omdat ik daar beter mee overweg kan dan met een harig borsteltje. Een plastic borsteltje werkt bij mij op mijn wimpers het beste.

Deze mascara brengt makkelijk aan en scheid je wimpers mooi maar echt volume vind ik hem niet geven. Als je meerdere lagen aanbrengt dan zal je wel een eind komen maar ik vind het niks om met een klont mascara op mijn ogen te lopen 😉

Ik keur hem niet volledig af maar ik blijf toch liever bij mijn huidige mascara.

2 gedachten over “Catrice millionizer volume mascara

  1. Ik blijf echt fan van harige borsteltjes. Mij blijft Essence echt favoriet als het om mascara gaat.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.