chilling weekend baby!

chilling weekend baby!

Het is donderdag, en over een paar uur kunnen wij toch echt gaan genieten van 4 dagen vrij:D en jullie willen niet weten hoe ik daar aan toe ben :D. Ben er ook helemaal klaar voor om met mijn gezinnetje pasen te gaan vieren. Je kon hier bij de slager sparen voor een paassalade voor 5 personen en die zag er zo lekker uit dat ik me uiterste best heb gedaan om mijn stempelkaart vol te krijgen en ja ja gelukt :D, zaterdag gaan wij de lekkere salade ophalen. Heb van alles in huis gehaald, stokbrood, paaseitjes, croissantjes en gaat zo maar door, al met al ready for easter 😀
Als mijn voorjaars-mini-griepje (ja ja ook dat nog :() zaterdag over is dan gaat ik zaterdag lekker gek doen op een tuperware-party maar dan andere bakjes die ze verkopen moahah. mijn schoonzus, en nichtje en vriendin van mijn neef zijn er ook dus dat word een dolle boel dan. Zaterdagmiddag gaan we ook nog even wat doen maar dat hou ik nog even voor me;) heeft met roontje te maken en zodra zaterdag alles rond is kan hij het van de daken schreeuwen hihi.

Ik zal best nog wel posten het weekend maar wil me even nergens verplicht voor voelen, de afgelopen week is een week geweest man man man valt me mee dat er nog zolen onder me uggs zitten van het rennen :D.
Wij gaan chillen !!!

gaan jullie nog wat funs doen met pasen ?

30 gedachten over “chilling weekend baby!

 1. hahaha zie ze liggen!
  Ik ben vanmiddag naar de verjaardag van me nicht geweest en vanavond heerlijk gegourmet. Morgen ff 3 uur werken in de ochtend en daarna lekker relaxen en wat aan school doen.

  Heerlijk zo’n paasweekend!

 2. Lekker relaxen! Dat gaan we hier ook doen. Ik zie wel op tegen alle boodschappen die we morgen, in alle drukte moeten doen :poef . Ben benieuwd naar het nieuwtje, horen het morgen wel!

 3. Fijne paasdagen!! 🙂 Nog geen idee wat we in t weekend gaan doen, Robbert is vanochtend naar frankrijk vertrokken om te werken 🙁 als alles mee zit (let’s hope so!!) komt hij zaterdagochtend weer thuis 🙂

 4. Heb jij ook al een mini voorjaars griepje. Mijn darmen zijn heerlijk van slag. Dan is het nu ook zo koud buiten…brrrr, de koude wind mag weg, zonder wind voelt het zonnetje heerlijk aan.

  Wij gaan zondag naar mijn ouders toe. Gezellig brunchen…jammie :hi

 5. ik kom wel bij jullie eten zaterdag goed met die salade 😛 veel fun op de niet tupperware party hihihih en genietse

 6. ooohh die paassalade klinkt goed 😀 fotoooooo hihih
  en oja joh ga je naar een reverse van een tupperware party MOHAHAHAA mijn god word een zooi dan met jou en die piemels lol

 7. yeaaaahhhhh vrije dagen voor onze rennende moeder 😀 ben nieuwsgierig rach naar het gevalletje van roon zaterdag, echt geen hintje hahhaha

 8. nice pica van die tutties hihih, leuk dat paaseieren zoeken he ben ook weer benieuwd naar de fotos 😀

 9. kom we draaien de rollen om hahah het paasweekend word hier rennen en vliegen 😛
  ga jij lekker genieten van die 4 dagen wekkerloosheid

 10. ik mag gewoon aan het werk tot zaterdag en heb alleen de zondag en maandag vrij maar goed die gebruiken we ook goed om ff er op uit te gaan:D
  jullie een fijn weekend

 11. spreek je om 1800 wel hahaha als je dan nog niet slaapt na het zwemmen lol, is roontje morgen ook vrij ?

 12. ja ja ik weet dat je nog een paar uur moet en daar vreselijk tegen op ziet maar nog maar een paar uur muts en dan CHILLUHHH met je schatjes 😀

 13. hahaha leuke foto!! ooohh spannend voor roontje de poontje dus 😀 je maakt me wel nieuwsgierig nu hoor 😛
  fijn weekend

 14. heerlijk rach datje ff rust hebt en ben benieuwd wat dat met roontje is 😀 heb al wel zoon idee maar wacht rustig af 😀

 15. hahah wat lees ik nah ga jij chillen rach ? denk jezelf ? zaterdag ben je weer hyper met dat geintje van roontje 😀
  maar wens jullie een fijne pasen

 16. nou chillse hebben jullie wel ff verdiend na een week zoals deze he 😀 wij gaan verder helemaal niks doen gewoon hangen

 17. leuke foto zeg 😀 en ja dat verondersteld me ook dat je nog schroeisel onder je voeten heb zitten met dat geren maar paasweekend voor de deur dus idd chill meissie

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.