Chips fight en lekker rommelige vlog verder #WEEKVLOG

Chips fight en lekker rommelige vlog verder #WEEKVLOG

Een nieuwe weekvlog die weer lekker rommelig is haha, we hadden chips fight die ik begonnen was na aanleiding van iets dat Roon deed en ik besloot gewoon de hele zak chips over hem heen te gooien en vervolgens Ras haar gevulde bakje haha oeps. Ras neemt ook nog een stukje voor haar rekening 😉
Tot volgende week

15 gedachten over “Chips fight en lekker rommelige vlog verder #WEEKVLOG

 1. Mijn zoontje stond er ook niet om te springen. Maar ze doen het ook raar bij ons, de ene week moet hij 1 dag gaan, de andere week 3, de week daarop 1, dan weer 2, zo wen je ook niet.

 2. Ik ben nog nooit zo vaak in mijn eentje erop uit gegaan. Vaak inderdaad ook dezelfde locatie. Gewoon even met mijn kop in de wind uitwaaien. Lekker alleen. Ik kan er erg van genieten. En wat lachen van de chips fight. Komt op lijstje te staan om ook eens te doen. Misschien met kroepoek dan 🤪

 3. Ik ben blij dat ik geen schoolgaande kinderen meer heb, want lijkt me niet evident in deze periode 😮

 4. Mijn zoon gaat gelukkig al langer naar school, die is wel heel blij en ik zie hem gelukkig weer in zijn oude ik veranderen… Wandelen is heerlijk om het hoofd even lekker leeg te maken!

 5. geen zin om te wandelen en in mijn geval om te sporten heb ik ook, vooral omdat ik alles in 1 kamer doe. Werken, sporten en eten.. ben je op een moment wel beu

 6. 🤣Chips fight!
  haha jullie hebben dezelfde trekjes in het gezicht tijdens het opnemen van deze vlog.
  Heerlijk om zo’n lekker plekje aan het water te hebben. Zal in de zomer vast een stuk drukker zijn.

 7. dat van het wandelen herken ik wel hoor, hier af en toe ook gewoon geen zin of puf. Hier gaat de oudste old e dag naar school en de jongste naar de basisschool elke dag. En het blijft toch een raar gezicht, die lege straten.

 8. Heerlijk zo’n mooie rustige plek om even alleen te zijn! En die stomme corona niks te doen in Delft op vrijdagavond, zo jammer! Hoop dat het snel weer kan.
  Heb weer genoten van je vlog, vooral de chips fight hahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.