Chirurg, 2 opties..:(, een bril en kapper #VLOG

Chirurg, 2 opties..:(, een bril en kapper #VLOG

Hey!

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe vlog op zondag!

Tja ik heb niet veel gevlogt en een gedeelte met mijn foon gedaan omdat ik er gewoon even geen behoefte aan had en ja dat had wel zo zijn reden. Ik moest natuurlijk naar de chirurg omdat ik zo’n pijn in dat been heb nog steeds…nou in de vlog kunnen jullie horen hoe of wat.

Rashel klaagt al eeuwen over hoofdpijn en daar hebben we al van alles aan gedaan, met artsen en al maar niks mocht baten tot dat ze ineens zei dat het misschien wel aan haar ogen kon liggen…..

Hoop dat jullie hem weer leuk vonden? Zoja laat dan even een berichtje achter 😀

Ik zie jullie woensdag weer!!

5 gedachten over “Chirurg, 2 opties..:(, een bril en kapper #VLOG

  1. dankjewel voor de nieuwe blog, en ik begrijp je keuze volledig. Sterkte met de 24/7 pijn, lijkt mij echt een hel en je blijft er zo dapper onder, petje af! ps fijn dat Rasje nu van haar hoofdpijn af raakt hopelijk! jammer dat het weer te koud wordt voor de scooter en je de fijne ritjes niet zo vaak meer kan maken, maar volgende week krijgen we als het goed is weer wat mooie avonden!

  2. Jouw keuze, die je weloverwogen hebt gemaakt, is de enige juiste keuze in mijn ogen
    Zou je er wel voor kiezen om die schroef eruit te laten halen, dan heb je immers nog geen garantie, dat je pijnklachten verdwenen zullen zijn

  3. Ik snap je besluit wel. Plus dat je geen zekerheid hebt als ze die pin eruit halen, dat het beter wordt of dat je straks nog meer ellende hebt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.