Clip in Hair Extensions

Clip in Hair Extensions

Ik had lang haar…had ja. Door de jaren heen werd het steeds dunner en dunner en het ging zelfs zo ver dat ik het af heb laten knippen!! Maar laten we eerlijk zijn, elke vrouw wil een volle bos met haar toch :D. En dan de twee heerlijke pubers die ik huis heb rond lopen die ook gek zijn op haar en make up. Als je haar maar goed zit!!  En ondanks dat ze lang haar hebben beide, hebben ze regelmatig voor de fun hair extensions in!

Je hebt tegenwoordig van alles wat voor in je haar om een vollere bos te krijgen, je kan extensions in je haar laten “lijmen” maar je kan ook hele makkelijke clip ins in doen tegenwoordig. En om heel eerlijk te zijn ben ik daar een voorstander van want het beschadigd je haar niet!!

Je hebt alle kleuren en maten en er is dus voor ieder koppie wel een mooie set te verkrijgen voor een volle kop met haar :D.

De meiden en ik hebben al heel wat haarstukken in huis gehad, maar zijn tot de conclusie gekomen dat de sets van OxY Hairextensions toch het meest favoriet zijn bij ons. Het zijn 100% natuurlijke haar clip ins en daar houden we van!

Heb even wat informatie overgenomen en dit krijg je dus als je de extensions besteld. Ik vind het voor de prijs goed te doen, niet te duur in ieder geval.

  • 1 x 20 cm brede band (achterkant van het hoofd)
  • 2 x 15 cm brede band (achterkant van het hoofd)
  • 2 x 10 cm brede band (profiel)
  • 2 x 5 cm brede band met een clip (profiel)

De totale breedte is 80 centimeter en het geheel bevat 16 clips.

Je kan natuurlijk altijd voor wat meer geld extensions aanschaffen en die heten premium bij Oxy, maar dat is ieder zijn eigen keus natuurlijk 😉 Voor de meiden vind ik zoveel geld op hun hoofd nog niet noodzakelijk hahah.

Hebben jullie wel eens extensions gedragen of draag je ze nog steeds of zou je ze een keer willen dragen?

Ik zou het zelf ook heel graag willen maar mijn haar is nog even iets te kort en ben er best lang mee bezig om ze in te krijgen op een mooie manier dus ik laat het wel bij de meiden op hun koppies klikken 😉

4 gedachten over “Clip in Hair Extensions

  1. Grappig ik vind de review heel interessant en de prijzen voordelig. Alleen zijn deze extensions ook beschikbaar in meerdere kleuren

    1. het werkt bij mij niet omdat mijn haar te kort is 🙁 het kan wel maar dan moet je het zo goed inbrengen en daar heb ik smorgens geen tijd voor hahahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.