Coconut & Me

Coconut & Me

Wie mij hier wat langer volgt, weet dat ik fan ben van kokos😍

Die liefde had ik toen ik een klein meisje was. Ik denk dat het begonnen is met het broodbeleg kokosbrood, zoiets was het.

Hoewel ik dit in geen jaren meer gegeten heb, blijft de typische geur van kokos toch geliefd bij mij.

Kokoswater vind ik dan weer niet te haggelen. Maar een ricebar met witte chocolade en kokosrasp? vind ik dan wel weer lekker!

Maar ook qua skincare ben ik fan van kokos, hier op de foto zie je een lip peeling en een nagelriem productz maar ook handcrème, body lotion, body butter etc. behoren tot de favorieten in m’n stash😍

Heb jij een typische geur/ typisch ingrediënt waar je al jaaaaaaaaaaaaren fan van bent?

reactie's

reactie's

11 gedachten over “Coconut & Me

  1. Ik wist niet dat Essence producten heeft met kokos, wat lekkerrrr! 😍

  2. Ja ook kokos, ik ben dol op deze geur en heb jaren een luchtje gehad van Yves Rocher met kokos, heerlijk vond ik dit, ik snap je dus helemaal 🙂 ik heb nu voor het eerst ook een nieuwe geur die ik ook heel lekker vind en dat is kasjmier ( die heb ik nu in een hand crème en bodylotion)

  3. Ja ook kokos. Ik vind het trouwens heel vies om te eten maar voor beauty producten of shampoo bijvoorbeeld vind ik kokos heeeeeeerlijk. Kokos doet me denken aan de zomer, aan het strand, aan al die dingen die ik nu zo enorm mis.

  4. Ben even goed aan het denken, maar er is niet 1 specifieke geur waar ik altijd iets van koop. Ik vind Aloë Vera wel altijd lekker ruiken in zeep en kaarsjes.

  5. kokosbrood was hier jarenlang een favoriet broodbeleg! ik vind kokos om te eten altijd lekker, maar als geur…blehhhhhh

  6. Ik ben ook wel fan van kokos! Net een wasverzachter met kokos gekocht, haha, stom maar wel lekker!

  7. Lijken me heerlijke producten! Ik ben ook fan van cocos.

  8. De smaak van kokos gruwelijk ik van haha. Alleen in de curry vind ik het lekker. Over jouw vraag moet ik even nadenken.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: