Corner bakery

Corner bakery

We waren pas geleden weer eens in Amsterdam…ja wanneer niet!! We wilden al enige tijd naar de Corner Bakery en die stond dus ook op de rit. We reden er eigenlijk in een keer heen dus dat scheelde al. We hadden al veel gezien op instagram en daarom waren we wel heel nieuwsgierig geworden.

Daar aangekomen…..waren we in shock hahaha. Wat was het klein!! Echt heel klein. Wel super knus natuurlijk maar het was op het moment dat wij aan kwamen echt mega druk en we zagen het echt zitten om op iemands lip te gaan zitten want het zou echt zij aan zij zitten zijn geweest. Super jammer!!! Daar moeten we dus nog een keer naar terug ;).

Natuurlijk hebben we wel wat foto’s gemaakt en dat maakte het wel weer een beetje goed. En omdat we daar niet hebben kunnen lunchen hebben we onderweg maar een broodje en een smoothie gehaald haha, ja we hadden honger.


Het is ook wel een aardig prijzig tentje moet ik zeggen want wij stonden de menu kaart te bekijken buiten en jeetje, goedkoopste drankje was 6,95 hahah, maar goed je moet er wat voor over hebben zeg ik dan 😉 maar deze blogpost word dus nog een keer vervolgt!!

Kennen jullie de Corner Bakery in Amsterdam? En ben je er wel eens geweest?

2 gedachten over “Corner bakery

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.