Crea bea Niomi en geen vlog #VIDEO

Crea bea Niomi en geen vlog #VIDEO

Geen vlog, maar een video die ik vol gepraat heb, sorry!! Hij gaat aan het einde van mijn gebrabbel toch nog door met het stukje wat ik vorige week gevlogt had. Niomi was namelijk lekker crea bea geweest en dat wilde ik nog wel even laten zien. Hij was toen nog niet af en komende week zal ik hem opnieuw vloggen en zal ze er een blogpost van maken 😉

13 gedachten over “Crea bea Niomi en geen vlog #VIDEO

  1. Ik zie het Rachel, je zit echt niet lekker in je vel en dat is toch ook niet vreemd, het is zo een rare tijd en je kan je eigen ding niet doen. Het is niet raar dat je je zo voelt en dat er even niks online komt. Hou je taai lieve Rachel hoe lastig dat nu misschien ook is en lijkt. Betere tijden komen er aan. Kus!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.