Creatief met mijn haar

Creatief met mijn haar

Ik vind het heerlijk om uren op mijn kamer te zitten en met make up, nagelak en mijn haar bezig te zijn :D. Ze noemen mij ook niet voor niks “Rashel, de girly girl muts” hier in huis. Ik kon al vrij snel van alles met mijn haar doormiddel van veel youtube filmpjes te kijken en hulp van mijn moeder. Vlechten ben ik dol op en ik vlecht regelmatig mijn zus haar haar en ook mijn eigen haar!!


Deze vlecht zag ik voorbij komen op een instagram filmpje en ik ging het gelijk proberen en ik moet eerlijk zeggen dat ik hem wel goed gelukt vind!! Wat vinden jullie?

Mijn haar stylen en krullen vind ik ook heel erg leuk om te doen en het liefst loop ik elke avond met papiotten op mijn hoofd om de volgende dag een volle bos met krullen te hebben en of allemaal vlechtjes :D.

Stylen jullie je haar? en zoja wat doe je dan?

Een kleurtje in mijn haar doen vind ik ook leuk en dat hebben jullie al eerder kunnen lezen op de site of kunnen zien op instagram :D. In de vakantie ben ik van plan het nog een keer paars te maken want ik heb nog een flesje paars staan dus ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken maar daar krijgen jullie natuurlijk een update over 😀

8 gedachten over “Creatief met mijn haar

  1. Ongelofelijk zeg, dat je dit zelf kan! Heerlijk!

    Zelf ben ik niet zo vaardig. Ik krijg een lamme arm bij het vlechten (hah!) en vind het lastig, omdat in de spiegel links en rechts omgedraaid zijn. Laatst heb ik wel dat kapsel ontdekt waarbij je een staart maakt, het haar boven het elastiek in tweeën splitst en de staart door dat midden trekt. Dat geeft bij mij een mooi resultaat, maar een vlecht als deze is natuurlijk ook ontzettend gaaf!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.