Daar ging ze hoor…

Daar ging ze hoor…

Jawel, maandag was het zover….zo naar toe geleefd zowel mama als Rashel.  Rashel ging op schoolkamp!! In deze vlog lieten we al weten dat Rasje een beetje (erge) last van heimwee heeft en dus ja de kans erin zou zitten dat pa en ma een ritje brabant moeten gaan maken als ze in paniek raakt. Sommige kinderen lachen haar uit, omdat ze het zielig vinden maar heimwee  is niet zielig!! Een hoop kids hebben er last van en ja zo ook Ras. Die mist heel snel haar familie en maakt zich soms teveel zorgen om mama. We hebben daar flink op in gesproken dat ze zich geen zorgen hoeft te maken en als er wat is haar we gelijk bellen en ophalen ;). Ze sliep regelmatig bij kenissen van ons waarvan de dochter bij Ras in de klas zit maar dat ging elke keer weer fout de laatste tijd dus we hielden ons hart vast voor deze schoolkamp dat snap je.

We hebben gesprekken met de juf gehad voor het kamp en we stonden erop dat ze haar foon bij zich mocht houden want als ze geen contact met mij kan leggen is het gewoon stront aan de knikker. Nou dacht mocht dan weer niet die foon mee….ahuh, maar ik en de juf hebben een “lijntje” zodat Rashel kan appen en bellen wanneer ze wil al is het midden in de nacht!! Dat gaf die tut een veilig gevoel en ik vond dat ook super.

Gister appte de juf dat alles goed is gegaan en dat Ras het naar haar zin heeft en stuurde ook nog een foto mee, niet deze foto maar een foto waar ze aan het spelen was maar er stond nog een ander meisje op en vanwege privacy plaats ik die niet ;).

Ik ben dus super blij dat ze het naar haar zin heeft en ik kreeg gister een berichtje van Ras haar foon zelf dat ze zich goed voelde :D, nou hoe blij kan je deze mama maken :D. Vandaag komen ze terug en dat vloggen we ook!! De vlog zal morgen online komen. Ik ben reuze benieuwd naar haar verhaal natuurlijk en ze zal een hoop slapen want de juf zei al dat ze weinig slaap hadden gehad hahah.

Hebben jullie last van heimwee gehad vroeger of heb je kindjes die dat ook hebben?

Ben wel benieuwd hoe andere daar mee omgaan.

2 gedachten over “Daar ging ze hoor…

  1. Wat fijn dat het allemaal goed gaat en ja ik had vroeger wel erge heimwee, met name ‘savonds en ‘snachts. Maar ik ben er toch redelijk overheen gegroeit. Hoewel; ik ben nu 17 en mis mama nog steeds wel stiekem als ik van huis ben💖

    Xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.