dag 2010, en hallo 2011

dag 2010, en hallo 2011

Denk dat er een hoop mensen met mij eens zijn dat als ik zeg dat dit jaar weer zo snel is gegaan een feit is.. het is vandaag 31 december 2010. Hoe kijken we terug op dit jaar…..ja leuk zeg ik dan met me droge kop, het is een jaar geweest net als andere jaren alleen met een bos grijze haren erbij en een zooi rimpels 😉

Een jaar waarin de meiden weer gegroeid zijn (zo duhh dit tiep ik elk jaar haha) maar het is natuurlijk wel zo, moeders/ouders met kids herkennen dit. Ze zijn wijzer, brutaler en toch ook wel liever geworden;), ze gaan goed op school alleen die kleine blonde spruit moet nog ff een schop onder dr kontje krijgen kwa schoolwerk, maar daar heb ik vertrouwen in en de juf ook.

Een jaar waarin de meiden allebei tegelijk hun A en B diploma behaalde, waarop wij natuurlijk onwijs trots waren en nog zijn. Een jaar waarin de tanden om me oren heen vlogen, rashel trok de ene tand na de andere uit haar giegel en loopt nu al een tijdje als een sap-bekkie door het leven, maar…. de onder tanden zitten er en het word zo rustig aan aangevuld:D Niomi heeft ook weer een losse tand en of die er nog uit gaat vandaag??

Een jaar waarin ik gevochten en gewonnen heb, en toch ook weer verloren heb, mijn vriendin anna blijft voorlopig mijn vriendin en heeft me na de klote dagen van kerst (denk aan moeder) weer lichtelijk in haar greep weten te krijgen, eten doet ik wel, maar en er zijn nog meer wegen naar rome zeg ik dan maar, en een van die wegen heb ik gevonden en dat doen de kilo’s kwijt raken ook goed waarop ik dus het nieuwe jaar in gaat met een gewicht van 47.5. Ik zeg niet dat ik opgeef maar of ik door blijf knokken weet ik niet, je word er zo moe van 😉

Een jaar waarin een ZZP-er ook zijn ups en downs heeft gekend, klote crisis hebben we allemaal gevoeld en ja zo ook de bouwvakkers en ja ook wij ja, we hebben allemaal een stapje terug moeten doen maar we blijven zolang het kan en mag door gaan;)

Geshopt in 2010 hebben we niet zo moet ik zeggen, de enige grote uitgave was roons nieuwe caddy, en daar rijd hij nog met veel plezier in:). De aanschaf van mijn acryl nagels begon goed hihih maar is toch uitgelopen op een f*cking nightmare, voor mezelf gelukkig, en heb er van geleerd kan ik je zeggen, vuil nooit je nagelplaat naar ze grootje want that hurts like hell:D (ze gaan nu de goeie kant op dus in het nieuwe jaar mag ik weer :P)

Nou ik kan wel op me dooie makkie ff het hele jaar over nieuw gaan tiepen maar dat doen we natuurlijk niet, nee we gaan nu voorruit kijken….op naar 2011 en 2010 laten we voor wat het is;)
We gaan straks de oordoppen weer in doen, de champagne glazen weer uit het stof halen (nee schrik niet ik zal echt niet drinken haha ) het vuurwerk klaar zetten en wachten op die klok die 0.00 slaat, nee tiep het verkeerd nu, we wachten tot de klok 23.55 slaat, dan gaan er 4 grote vuurpijlen de lucht in, voor mijn mama, voor mijn ome leo, voor schoonpaps arjan en dit jaar komt schoonmama wilma er ook bij….dat gaan wij om 23.55 eerst doen en dan als dat klaar is, slaat de klok 0.00 uur en barst ik weer in janken uit zoals elk jaar maar dat is standaard dus die doos tissues staan weer klaar!

Dit zou een kort logje worden maar onder tussen heb ik weer aardig door zitten lullen hier hihih, oke  we komen to the point nu..

Ik wil al mijn lezers(tjes) de schatten een hele fijne jaarwisseling wensen, drink niet teveel, vreet niet van die vieze oliebollen en appel dingen… maar maak er wel een feestje van!!
en lieve
gon, je schreef het al op je site…ik wens je geen gelukkig nieuwjaar maar de beste wensen mop en ik denk aan jullie;)

Iedereen de beste wensen namens heel de la familia B 😀 en tot volgend jaar!!!!

24 gedachten over “dag 2010, en hallo 2011

 1. Mooi logje Rach! Je bent altijd zo heerlijk jezelf! Vind ik echt tof.Ik wens jou, je man en je twee moppies en heel mooi 2011!! Liefs, Deb

 2. Ik ben al hout aant sparen voor oud en nieuw,,,,, dit gegeurt me niet meer,,, we hebben geen vuur gehad…

    1. He jammer heb je verkeerd begrepen dan, dacht dat is nah aartdig cvan die 10 he dat we al het gespaarde hout in haar tuin mogen verzamelen :p

 3. Wat een mooi blogje heb je geschreven. Ik wens julie het beste het komende jaar, wat hopelijk gevuld mag worden met veel liefde en geluk!

 4. Bleh ik krijg een naar gevoel van jouw gewicht. 🙁 Maar toch, ik hoop dat het komend jaar je veel gelukkige momenten zal brengen. 😀

 5. Heppie de peppie new year en ooo heb me de pleuris gelachen om je afgelopen nacht, moeder van 2 mooie meiden en dan nog zo heerlijk kunnen feesten.. Top moeders 😀 maar nu weer ff rustig aan he hahha ik niet ik ga dit weekend door, heb me bed nog niet gezien :p gaat nu naar rich dus dat word gaaaaannn ly chick

 6. Kanjurrr gelukkig nieuwjaar! Maar dat heb ik je gister persoonlijk verteld, vond het leuk je weer even te zien 😉 over anna hebben we het ook gehad en je gaat hard achteruit 🙁 zag het al gelijk aan je smoel en je beentjes :/ maar jij als positieve chick blijft daar wel grip op houden;)

 7. Jullie ook een gelukkig nieuwjaar! Ik als op Twitter dat het wel een geslaagde avond/nacht was 😉 Gelukkig maar.

  Ik hoop dat je in 2011 toch je vriendin anna kan loslaten… want 47,5.. pff zoveel weegt m’n beste vriendin (die annorexia gehad heeft, en nu nog steeds wel een beetje.. met ups en downs) nog niet eens.

  Verder hoop ik ook dat we nog veel nagellogjes mogen zien want je doet dat altijd zo leuk 😀

 8. jaaaa rachie het is oudejaarsdag mokkellll hahahah we gaan loss vanavond 😀 hoest met rasje ? trekt ze het nog een beetje

 9. lieve schatten jullie ook de beste wensen en gedraag je vanavond rachel moahahahhaha dikke kus en tot volgend jaar

 10. Happy Newyear mop, heel veel geluk en gezondheid in 2011! enne of ik teveel ga zuipen maar ik zelf wel uit he 😛 wahhahhahhaha tuurlijk gak zuipen en niet zo’n beetje ook 😀 dikke kus tot volgend jaar lafyaaa nog steeds friend 😀 xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.