Dag 2011, hallo 2012 #eindejaarslog

Dag 2011, hallo 2012 #eindejaarslog

2011 is voor ons een hectisch en druk jaar geweest, ja welk jaar niet he vraag ik me dan wel eens af, nee 2011 was erger, met het bedrijf was het druk, de meiden kregen het steeds drukker, school, dansen ect. en ik, ja ik bleef rennen en vliegen. En dat rennen en vliegen is moeders opgebroken zoals menig lezer hier wel weet, hoe vaak werd er wel niet getwittert  rond 18.00 “ja tijd om te trainen en te douchen” en oh “ik gaat lekker me huis weer helemaal poetsen, bling bling” sjees als ik die tweets terug lees moet ik wel lachen eerlijk gezegd, zat niet stil lol. Die tijden zijn anders en nee die gaat ik niet aanhalen in mijn #eindejaarslog

Dit jaar heb ik facebook leren kennen, ja ik kende het al maar was eigenlijk toch meer een hyver, ook dat is veranderd, hyves is zoooo 2010/2011 nee facebook is het helemaal en heb een een soort van mini nachtclub opgericht aangezien ik zovaak wakker ben snachts, en raar of niet ik ben niet de enige nachtbraker hahah.

Het jaar dat we hier in huize B helemaal over zijn gestapt naar apple en van de iphone 4 naar de 4s en van de ipad naar de ipad2 en niet te vergeten apple tv wat echt een aanrader is, je kan ons dus rustig de familia apple geeks noemen maar we zijn er blij mee en roon loopt ook niet meer achter met ze crapberry en is blij met zijn iphone, nu nog de jongen meer aan het twitteren krijgen :P.

Het jaar dat ik me weer ging bezig houden met fotografie en wat ik echt met alle plezier heb gedaan en zelfs een studio op zolder ervoor heb aangeschaft weer, jammer genoeg ligt dat nu ook even stil maar dat staat natuurlijk wel op me doelen-lijstje voor volgend jaar om daar weer mee terug te komen ;). Gister wel even spontaan en zomaar uit het niets even een mini shoot gehad met nichtje @debberrr en dat voelde gewoon heerlijk weer!!

2011 het jaar dat ik project-a ben gestart. project-a projecteert het leventje van rachel met anorexia, project-a gaat natuurlijk in 2012 door en dan hopelijk met betere logjes dan die er nu op staan, het is en blijft moeilijk en hopelijk gaat die knop in me kop wel om volgend jaar 😉

Tja wat heb ik verder nog aan te vullen op afgelopen jaar….we hebben gelachen we hebben gehuild, zware en leuke tijden gehad en ik zeg ” we gaan lachend (en nuchter) 2012 tegemoed” en hopelijk kan ik dan weer wat meer “foto’s” plaatsen waarop ik fatsoenlijk aantoonbaar ben 😉 tijdens het selecteren van de fotos voor dit logje schieten er toch wel momenten door je heen. je zit een eindejaarslogje te tiepen net als vorig jaar, alleen vorig jaar was je nog redelijk gezond en nu ben je afgetakeld en dat zie je op de fotos maar we gaan daar ons best voor doen goed 😀

Wat 2012 ons allemaal gaat brengen, daar denk ik niet over na, carpe diem zeggen ze toch 😀 ik hoop op een top jaar weer, gezond en wel, met meiden die weer een jaar ouder worden en roontje en ik ook (pfff nog meer rimpels jonguhhh ahha)

Alle lezers bedankt voor het lezen van mijn logjes en hopelijk weer tot volgend jaar!!!! ennn een onwijs fijne jaarwisseling…zuip  niet teveel daar word je misselijk van en gaat je van over je zuiger, vreet niet teveel want die beloftes van we gaan aan de lijn na oud en nieuw worden ook meestal op de stoffige plank geschoven hii, geniet, enjoy en kijk uit met vuurwerk 😀

21 gedachten over “Dag 2011, hallo 2012 #eindejaarslog

 1. Wijfie een heftig jaar achter de rug heb je.. maar dat gaat dit jaar goed komen..
  ben blij dat we elkaar weer spreken na wat jaartjes… en wens jou en je gezin een goed en voorspoedig 2012..

  xxx

 2. Ik heb net je blog ontdekt, en ik vind je project A heel erg knap. Wat moedig van je om ervoor uit te komen! Zelf heb ik ook zitten vechten met anorexia, en het is iets dat heel erg hardnekkig en diep kan zitten. Daarom wens ik je heel veel succes en sterkte naar de toekomst toe! Nooit opgeven hé 🙂

 3. Een GEZOND en liefdevol 2012 ook voor je gezin. Dat je deze moeilijke tijd maar ‘snel’ achter je mag laten. Hou vol, al valt het natuurlijk niet mee.

  xxx
  Sabine

 4. Ik wil jou en je gezin vast een fijne jaarwisseling toewensen en ik hoop dat 2012 een beter jaar voor je zal worden. Heel veel kracht toegewenst. Liefs!

 5. Hee lieve Rach!! Ik wens jou en je gezin het allerbeste toe voor 2012!! Heel veel geluk, lol, gezondheid (ik blijf duimen voor je meid), gezelligheid en zonnigheid; hebben we dit jaar veel te weinig gehad, ben je het vast mee eens he! Voor mij was het ook een roerig jaar en ik kan alleen maar hopen dat 2012 een beter jaar zal worden.
  En wat die foto studio betreft.. als je volgend jaar nog eens een gaatje hebt zou ik best met me meid een fotshoot door jou willen laten verzorgen. Lijkt me gaaf en om je natuurlijk gelijk te ontmoeten! Moet je maar eens overna denken. Hee mop, fijne avond XX en knuffels van mij!

  1. dank je wel lieffie en daar hoef ik echt niet over na te denken want dat lijkt me een super plan!! een shoot van je mooie meid en gelijk een meeting :D:D krijg gelijk een smile on my face 😉 dat gaan we regelen meid!!!
   jij ook fijne avond en een fijne jaarwisseling en een hele dikke kus xxx

 6. Lieve schat! Wat was het een heftig jaar voor jullie en ook voor ons! We hebben je zien vallen, zien opstaan, weer keihard zien vallen en weer op zien krabbelen. Ik heb enorm veel respect voor je doorzettingsvermogen en je positieve kijk op de dingen, hoe moeilijk ze ook zijn!
  Ik wens je ( en daarmee jullie ) alle goeds voor het nieuwe jaar en dat we over precies 365 dagen terug kunnen blikken op een jaar waarin je lichaam en jij elkaar weer een beetje leuk gaan vinden. Ik hoop dat 2012 je alles zal brengen wat je maar wilt en nog veel meer, voor mij blijf je heel bijzonder!
  Dikke kus! Marije

 7. hey draak!
  ik wil jou en je familie het allebeste wensen…(jij krijgt van mij een paar schoppen onderjehol) hop tjop 2012 word jouw jaar. we gaan elkaar zeker nog zien! xxx
  zet hem op he!

 8. Hey,

  Ik wens jou en je gezin al het goeds voor 2012. Dat het een goed jaar mag worden en dat je je gevecht tegen A gaat winnen! Je kunt ’t! Je hebt zoveel moois om je heen waar je kracht uit kan putten!
  Lieve groetjes,
  Lonneke

 9. Meid ik wil jullie en vooral jou het beste wensen voor 2012.
  Laten we hopen, dat 2012 een jaar wordt waarin je de kracht vindt om ana voor altijd en eeuwig het zwijgen op te leggen.
  Dan kan je volgend jaar in je eindejaarlog foto’s plaatsen, waar je jezelf fatsoenlijk toonbaar op vindt :p
  Veel liefs

 10. Ik wens jullie, maar vooral jouw het allebeste voor 2012 en dat je je ana overwint! Dat is bij jullie toch wel ff t belangrijkste, en dat we allemaal maar. Een mooi 2012 gaan krijgen, en wat die voornemen voor dat lijnen in 2012 betreft, ik hoop dat ik me daar we aan kan gaan houden, t roken is me 9 maanden terug al gelukt om testoppen, nu de kilo”s nog ff eraf! Nou we zien elkaar vandaag genoeg denk ik! KNALLEND T JAAR UIT!!!!!!!

 11. meid me hart breekt als ik je als een mooie vrouw ziet op de foto’s en dan de foto’s van de mooie shoot met debby, jeetje daar gaan we in het nieuwe jaar wat aan doen he mevrouwtje 😉
  knalse vanavond ondanks dat je nuchter ben hihih

 12. lieve schatten, ik hoop zo dat 2012 jullie jaar gaat worden met een hoop gezondheid en een ana die uit je getrokken gaat worden 😉 fijne jaarwisseling en maak er wat van en o ik wil meer van die oude foto’s zien in het nieuwe jaar goed, maar dan met een rachel zoals je word in 2012xxx

 13. Eigenlijk reageer ik nooit, maar lees wel al je blogs.
  Toch wil ik je bij deze een liefdevol 2012 wensen waarin het je zeker allemaal gaat lukken!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.