Dag 2013…halloooo 2014

Dag 2013…halloooo 2014

Zo he he hij staat online moahahah, het was de bedoeling om hem gister al online te gooien maar helaas, ik had een crash en kon ff niks meer doen dus de tekst in de video klopt niet hahah het is dus heel veel plezier vanavond hihih.
Tja ik zei geen hoogte punten te hebben gehad maar achteraf hebben we dat wel gehad!! Leuke mensen ontmoet, kraambezoekjes gehad ect. Wat 2014 ons gaat brengen weet ik niet, ik zeg elk jaar weer te knokken tegen mijn lichaam en tegen ana maarja dat doen we al 3 jaar en hey zijn we verder gekomen? NOT!! 2014 blijf ik knokken en probeer ik een stukkie verder de ladder op te kunnen komen 😉

Namens La Familia B een heel goed uit einde en een top en gezond 2014! en hopelijk weer tot volgend jaar!!! <3

11 gedachten over “Dag 2013…halloooo 2014

  1. Wat een leuk filmpje. Heerlijk ook die meiden die lopen te smoezen op de achtergrond haha. Ik wens jou en je gezin ook heel hele fijne avond en hopelijk wordt 2014 JOUW jaar!

  2. Leuk filmpje! Ja haar is leuk zo dat nieuwe. Een gelukkig en gezond 2014 gewenst X Leuk avondje voor jullie vanavond 😉 Liefs.

  3. Jullie ook een super leuke avond toegewenst en een super 2014!
    Dat het jullie jaar mag worden met alle liefde en kracht!!!
    En ik vind jullie echt een top gezinnetje,zo leuk en lief!
    Geniet van elkaar en tot volgend jaar,want dan lees ik weer trouw je blogjes!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.