Dag 2017! En op naar het nieuwe jaar 2018

Dag 2017! En op naar het nieuwe jaar 2018

Zo de op en na laatste dag van 2017 mensen!! Dag 2017…. Er was even wat verwarring of ik nou een filmpje of artikel zou maken maar weet je wat, we doen gewoon van beiden wat aangezien ik het filmpje al had opgenomen!!

2017 kijken we op terug met een lach en een traan. Zoals ik al aangaf in het filmpje, de hoogte punten van afgelopen jaar zijn onze meiden die beiden op een nieuwe school begonnen en allebei knallen als een malle en waar wij natuurlijk super trots op zijn!!

De min punten zijn nog steeds mijn lichamelijk problemen en ja die zullen in 2018 ook niet veel gaan veranderen. En dan het breken van mijn heup!! Dat was het punt in het jaar en zeker voor mijn gezin wat super angstig was!! Maar overleefd en ik loop weer ;).


Even een greep van een aantal foto’s die voor mij belangrijk zijn!! Dit jaar kreeg ik ook mijn bonus kind/nichtje Debbertje weer terug, die ook voor ons gaat bloggen op de site. Een mooi cadeau was dat voor dit jaar.

Onze uitjes naar de ijshockey… mijn dochters, en vooral Rashel zijn verslaafd eraan en gaan er heel graag  naar toe en dan ook gelijk met alle spelers op de foto he :P, super leuk!!

Meetings heb ik niet veel gehad dit jaar, degene die ik wel heb gehad, die met Shirley en haar moeder was weer top!!!

Die schatten zie ik een a twee keer per jaar wel. En dan de spontane meeting bij de ijsbaan met Leroy!! Super leuk!! Leroy en ik volgen elkaar al een hele tijd op insta en nu was het moment daar zo 😀

Hoe super leuk!! En we hebben voor het nieuwe jaar al afgesproken een keer gezellig een bakkie te gaan drinken.

Oke, ik zeg, dag 2017 en op naar 2018!!!!

 

4 gedachten over “Dag 2017! En op naar het nieuwe jaar 2018

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.