Dag kerst 2013…

Dag kerst 2013…

He he de dagen zitten er weer op van gekkigheid, vreten en kerstversieringen 🙂 hiep hoi want menig lezer weet dat ik er niks mee heb. Maar we hebben er wat van gemaakt en ja het was nog gezellie ook :). Eerste kerstdag waren we lekker met zijn viertjes, rustig opstaan, ontbijtje gemaakt, croissantjes met een worstje erin en toen sloeg de verveling toe hihi dus hup hup naar scheveningen maar 😀
kerst 2013
kerst 2013

Nadat we letterlijk en figuurlijk uit gewaaid waren zijn we lekker richting huis gegaan en in chillmodus gegaan om ons voor te bereiden op het kerstdiner. Kerstdiner is hier gewoon burgerlijk gourmetten, en zoals elk jaar weer veel te veel gehaald natuurlijk maar dit jaar echt teveel gehaald met als gevolg een bomvolle vriezer nog en wat aan me vriendin mee gegeven die ons 2e kerstdag lekker kwam vergezellen :D. Nathalie aka @tattoonails hebben we 2e kerstdag van het station afgehaald en lekker thuis gezellig met zijn alle door gebracht en wederom weer de gourmet aangezet met als gevolg dat iedereen echt gewoon misselijk was van het vreten moahahaha. Maar zo zo gezellie en we vonden het super fijn dat ze er was!!! thnx moppie <3 LY!!!
kerst 2013

Roon was al ziek geworden vorige week en nu ben ik ook gewoon de lul met een dikke strot 🙁 hoop dat dat wel snel over is natuurlijk want er staat nog een feestje voor de deur!! Vanmorgen lekker de boom opgeruimd en het huis lekker gepoetst en verder doen wij lekker niks!!! We gaan ons nu klaar maken voor O&N 😀 dat is echt altijd mijn feestje!!!!

Ik gaat ook weer beginnen met een eindejaars-vlogje, dus geen eindejaarsblog weer dit jaar, meiden vonden het vorig jaar ook leuk om te doen en zijn gek op de camera dus er komt weer een vlog aan!!!

2 gedachten over “Dag kerst 2013…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.