Dag lui leventje

Dag lui leventje

Dag lui leventje en hallo weer vol knallen op school!

Tja het leven van een puber gaat niet altijd over rozen haha. Ik heb 7 weken mogen genieten en mogen uitslapen.
Maar aan alle leuke dingen komt een eind. Zo dus ook aan de vakantie en moet ik weer vol aan de bak.
En ik heb er nog zin in ook :D. Ik ga mijn derde jaar in en dit jaar word weer een tantje harder werken en weer nieuwe dingen leren. Iets waar ik altijd voor open sta.

Er zullen heus wel weer momenten komen waar ik er even geen zin in heb, maar dan pakken we het gewoon weer op. Iets wat mijn moeder mij ingepeperd heeft, vallen en opstaan en je schouders er weer onder zetten.

Maar goed zover zijn wij nog niet en misschien heb ik er wel helemaal geen last van dit jaar ;).
Ik heb weer doelen die ik wil gaan behalen, en daar moet je hard voor werken.

Woensdag, morgen, begint voor mij de eerste echte schooldag. Mijn zus moest gister al beginnen!

Ik heb genoten van mijn vakantie, lekker rustig aan gedaan met van alles, lekker met vrienden leuke dingen gedaan en met mijn moeder regelmatig op pad geweest maar ook gezellig met mijn zus dingen gedaan. Voor mij dus een geslaagde vakantie 😀

Hoe was jullie vakantie?

13 gedachten over “Dag lui leventje

  1. Je kan je het misschien niet voorstellen maar je schooltijd zal altijd één van de leukste periodes in je leven zijn als je er op terug kijkt. Geniet ervan en heel veel succes!

  2. Hier hebben we een heerlijke vakantie gehad en ik vind het maar niks als de jongens weer naar school gaan. ik vind het wel gezellig hoor om ze thuis te hebben. 🙂 Succes weer.

  3. Succes met je nieuwe schooljaar! Ik had er ook altijd zin in. Maar als de herfstvakantie was aangebroken was ik er alweer klaar mee haha.

  4. Voor mij als moeder was de vakantie juist hard werken ; ) Ik vind het dan ook prima als de kinderen weer naar school gaan. Maar die van mij hadden 3 weken voor de officiële vakantie al vrij, en zijn nu ook nog thuis. Want nog steeds geen les, ook al is school weer begonnen…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.