Dag lui leventje

| 13 reacties

Dag lui leventje en hallo weer vol knallen op school!

Tja het leven van een puber gaat niet altijd over rozen haha. Ik heb 7 weken mogen genieten en mogen uitslapen.
Maar aan alle leuke dingen komt een eind. Zo dus ook aan de vakantie en moet ik weer vol aan de bak.
En ik heb er nog zin in ook :D. Ik ga mijn derde jaar in en dit jaar word weer een tantje harder werken en weer nieuwe dingen leren. Iets waar ik altijd voor open sta.

Er zullen heus wel weer momenten komen waar ik er even geen zin in heb, maar dan pakken we het gewoon weer op. Iets wat mijn moeder mij ingepeperd heeft, vallen en opstaan en je schouders er weer onder zetten.

Maar goed zover zijn wij nog niet en misschien heb ik er wel helemaal geen last van dit jaar ;).
Ik heb weer doelen die ik wil gaan behalen, en daar moet je hard voor werken.

Woensdag, morgen, begint voor mij de eerste echte schooldag. Mijn zus moest gister al beginnen!

Ik heb genoten van mijn vakantie, lekker rustig aan gedaan met van alles, lekker met vrienden leuke dingen gedaan en met mijn moeder regelmatig op pad geweest maar ook gezellig met mijn zus dingen gedaan. Voor mij dus een geslaagde vakantie 😀

Hoe was jullie vakantie?

reactie's

reactie's

13 reacties

 1. Je kan je het misschien niet voorstellen maar je schooltijd zal altijd één van de leukste periodes in je leven zijn als je er op terug kijkt. Geniet ervan en heel veel succes!

 2. Altijd weer een beetje jammer als de vakantie weer voorbij is, maar helaas hoort weer beginnen er dan ook bij. Op naar de volgende vakantie

 3. Hier hebben we een heerlijke vakantie gehad en ik vind het maar niks als de jongens weer naar school gaan. ik vind het wel gezellig hoor om ze thuis te hebben. 🙂 Succes weer.

 4. Succes met je nieuwe schooljaar! Ik had er ook altijd zin in. Maar als de herfstvakantie was aangebroken was ik er alweer klaar mee haha.

 5. Fijn dat het voor jou een geslaagde vakantie was! Daar kun je het hele jaar weer op teren. En plannen maken voor volgend jaar!

 6. Heel leuk om te lezen dat je er zo positief in staat!

 7. Voor mij als moeder was de vakantie juist hard werken ; ) Ik vind het dan ook prima als de kinderen weer naar school gaan. Maar die van mij hadden 3 weken voor de officiële vakantie al vrij, en zijn nu ook nog thuis. Want nog steeds geen les, ook al is school weer begonnen…

 8. Fijn dat je een lekkere vakantie gehad hebt! Veel succes met het nieuwe schooljaar xxx

 9. Fijn dat je genoten hebt van je vakantie. Veel plezier dit schooljaar!

 10. Welke vakantie haha? Ik werk al dus geen vakantie voor mij. Ben maar blij met zoveel weken vrij hihi

 11. Er zullen altijd momenten komen dat je er even geen zin meer in hebt maar het belangrijkste is dan jezelf weer oppakken, succes!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: