Dag sinterklaasje…helllooooo santa!

Dag sinterklaasje…helllooooo santa!

Een aantal weken geleden hebben roon en ik eigenlijk onze eerste echte boom gekocht…..de kunst kerstboom die wij al 10 jaar in gebruik hebben is van mijn mama geweest en eigenlijk kon ik daar geen afstand van doen maar goed roon wilde gewoon een grotere boom, de boom van mijn mama was ongeveer 1.60 niet zo hoog dus. oke we kwamen thuis met een boom van 2.40 en 1.78 breed een joekel dus en ik had zoiets van joh lekker belangrijk…….vandaag hebben wij die mega boom opgezet en ik voel me er super super goed bij en ik vind hem ook super mooi ik was bang dat ik deze boom gewoon ging haten en het liefst een dag voor kerst op wilde zetten en gelijk na kerst weer wilde inpakken maar nee het is top gewoon!!! weer wat overwonnen
Wel….moet ik ff wennen aan het gevaarte in mijn woonkamer hahaha

om ff eerlijk te zijn moahaha hebben we een stuk van de boven kant geknipt anders kan er geen piek meer op lol. die piek komt er morgen op, morgen ook nog even wat extra ballen halen hihihi,  maar hier zijn we klaar voor de kerst !!! 

aan de site word de komende week ook nog gewerkt hihi want we gaan gewoon lekker ff alles in kerst style zetten het is voor mij een hele tijd geleden dat ik zo met kerst bezig ben geweest…..kijk een klote maand is en blijft december voor ons maar het gaat erop lijken dat ik er wel weer plezier in krijg in de kerst

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.