Dag vakantie….

Dag vakantie….

Dag vakantie, halloooo back to normal weer! Ik vind het heerlijk hoor die vakantie, geen verplichtingen, geen gehaast en vooral geen wekker. De meiden lekker om mij heen en gewoon doen waar we zin in hebben. De herfstvakantie zit er weer op en wat hebben we nou eigenlijk gedaan? Nou helemaal niks hahah, we zijn lekker onze gang gegaan en waar we zin in hadden gingen we ook doen. Natuurlijk ging dat met een hoop gesnotter en geklaag want zoals gewoonlijks zijn wij altijd ziek in de vakantie. Maar goed we hebben genoten en lekker uitgerust en vandaag ging de wekker weer, nou ja voor roon en niomi want rashel heeft nog lekker een studiedagje ;). Ik zet standaard weer mijn wekker, lekker vroeg boodschappen doen zodat ik die drukte voor ben en daarna thuis aan de slag. Rashel heb ik lekker laten liggen en we gaan vanmiddag wel even wat leuks doen nog en we sluiten de dag af met pannekoeken!!

Ik geniet weer even van mijn ice koffie en zit ondertussen nog te brainstormen wat ik in huis kan veranderen of aanpassen aangezien ik de muur niet zwart heb gemaakt omdat ik het gewoonweg niet aan durf hahah. Stel je voor dat ik het helemaal niks vind….. dan zit ik met een zwarte muur en ja ik weet die heeft zo weer een ander kleurtje maar niet het kleurtje wat ik had ;), maar….jawel daar komt de maar weer, ik heb boven in de gang nog een muur die wel aan een lik verf toe is dus die is de pineut en gaat gewoon zwart!!

Degene die ook herfstvakantie hebben gehad,  hebben jullie nog wat leuks gedaan ?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.