Dag vakantie en weer back to normal

Dag vakantie en weer back to normal

Zo de vakantie zit erop!! Dag vakantie en weer back to normal.

We hebben genoten, lekker kerst gevierd en een top oud en nieuw gehad. We zijn weer opgeladen zoals men zou zeggen. Meiden hebben een nieuwe passie aka hobby erbij gekregen en genieten elke week van een potje ijshockey :D. Ik sta daar alleen maar van de juichen aangezien ik zowat op het ijs groot gebracht ben. Zelf met kunstrijden en de rest van de familie zat in het ijshockey team vanΒ  hijs. Dus ja, home sweet home for me.

De meiden vinden het spel helemaal geweldig en ja he he natuurlijk ook de spelers hihih. En ja ik ben ook jong geweest dus ik kan ze geen ongelijk geven.

Naast de ijshockey hebben we ook lekker lui gedaan. Gewoon chillen op de bank of soms gewoon weg zinloos internetten. Het is heerlijk maar eerlijk is eerlijk…..het normale leventje vind ik ook wel weer fijn. Ik ben nu eenmaal een structuur en planning junk en dat was in de vakantie ver te zoeken zo dus ook mijn brein en planning.

Maar vandaag is alles weer back to normal. Meiden naar school, hubby naar zijn werk en moeders….de thuismanager uithangen. Al moet ik vandaag wel naar het ziekenhuis voor mijn botanalyse en ondanks dat totaal geen pijn doet of naalden aan te pas komen knijp ik hem wel ;). De artsen hebben mij natuurlijk al gewaarschuwd dat mijn botten heel broos zijn maar ik krijg daar nu echt de uitslag van als de scan is gemaakt en ja daar maak ik mij wel zorgen over. Want zullen er medicijnen zijn voor mij? Moet ik nog meer op eieren gaan lopen? En zo heb ik nog wel een reeks aan vragen die ik mijzelf stel. Als ik alles achter de rug heb dan plaats ik daar een apparte blogpost over πŸ˜‰

Back to normal, is weer leven volgens de planning, wat ik heerlijk vind!! Regelmaat en structuur!! Niomi gaat vanavond ook weer trainen voor de voetbal dus dat start ook weer op. Ik heb er weer zin in ieder geval :D.

Zijn jullie ook weer blij dat alles weer back to normal gaat? Of hadden jullie liever nog vakantie?

3 gedachten over “Dag vakantie en weer back to normal

  1. Ja lieverd, ik las zojuist al iets op insta. Niet best. Daarom stuur ik je maar even hier een berichtje. Om je een klein beetje een hart onder de riem te steken. Veel kracht en sterkte. Het zit je niet mee. Knuffel voor jou! πŸ’—

  2. Hier wel weer blij dat het er weer op zit.. Heel raar maar nu weer terug naar de gewone orde van de dag en ik vind het heerlijk om weer met een planning te werken πŸ˜€

    Wat die scan betreft: Dikke knuf!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.