Dag vakantie…hallo nieuwe school!

Dag vakantie…hallo nieuwe school!

<3Vanmorgen ging de wekker weer om 5.45 #auw, opstaan, wassen en aankleden op mijn dooie gemakkie. Roon was vandaag een dagje vrij omdat de rest van de bouw het nodig vond te carnavallen hihi, wel lekker en hij heeft weer een heel stuk in de tuin afgemaakt en het krijgt steeds meer vorm!!

En vandaag weer een spannend dagje voor Rashel, die startte vandaag op haar nieuwe school! Ze heeft het onwijs naar haar zin gehad en zit al helemaal in haar sas daarzo, ikke blij, heel blij hihi. Vond het wel heel raar om haar niet thuis te hebben tussen de middag met lunchen, maar goed daar wennen wij wel aan, ze vond het in ieder geval heerlijk en gezellig om op school te eten. Roon heeft haar naar school gebracht en gehaald en dat was dubbel fun natuurlijk.

Vandaag zijn ze ook weer langs geweest om bloed te prikken en krijg daar morgen de uitslag van, ben weer benieuwd…..

Rustige week verder voor de boeg, kids hadden vorige week vakantie maar nu heeft mama vakantie en daarom ook geen afspraken deze week 😉

We hebben we een heerlijke week gehad!! meiden hebben leuke dingen gedaan en door het goede weer ook veel buiten kunnen spelen, heerlijk!!! We kijken al weer uit naar de volgende vakantie hihih.

Eén gedachte over “ Dag vakantie…hallo nieuwe school!

  1. Wat fijn dat je meisje het zo naar haar zin heeft gehad. Ella eet ook op school en moet zeggen dat ik het continurooster erg fijn vind, zowel voor haar als voor mij.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.