dag vakantie..helloo vleugels! en week 32

dag vakantie..helloo vleugels! en week 32

6 weken geleden gingen wij de vakantie in, met heerlijk weer! Nu zijn die 6 weken al weer om:| het is zo snel gegaan, en had eigenlijk de pest erin dat we weer moesten beginnen vandaag. Gelukkig was ik de enige die er zo over dacht want de ladies des huizes hadden er super zin in om weer naar school te gaan:D. Spannend allemaal, nieuwe juf, nieuwe klas:D. Het opstaan is soepel verlopen vanmorgen al had ik wel het idee van waarom staat dat ding (zwart plastic met led verlichting aka de wekker) nou zo zinloos te gillen? ik hoef niet met de meiden naar zwemles toch? neeeee dacht ik nu moet ik er uit want school begint!! Roontje lag ook nog heerlijk naast me want die begon pas om 9 uur de bofkont, de meiden lagen ook nog heerlijk te slapen maar helaas moest ze toch wakker maken en ook dat verliep vlekkeloos 😀

Op school aangekomen was het een drukte van jewelste zeg, alle ouders mee naar binnen je kent het wel, en ik…ik moest weer rennen en vliegen van de ene kant naar de andere kant van de school (niet handig zussen zover uit mekaar zetten in lokalen maar goed) ze hadden er zin in en ik kon met een gerust hart weg. Vleugels aan en moeders kan weer vliegen 😀

De rust is dus weer terug gekeerd in la familia B. Huis is weer aan kant, was zit in de droger en ik gaat zo lekker ff een mama uurtje hebben 😀

23 gedachten over “dag vakantie..helloo vleugels! en week 32

 1. Dat zal wel wennen zijn geweest weer. Het oppakken ook denk ik. Wel fijn dat je even rust had daarna. Leuke foto van ie kat met dat stukje eierkoek hahaha!

 2. Voorbij gevlogen he die vakantie…pfff en zo zit je weer in je gewone ritme… Wij zijn in mei al op vakantie geweest en dat lijkt helemaal lang geleden. Net nog bezig met foto’s ervan (wil zo’n boek via internet maken; nog nooit gedaan) krijg alweer de kriebels….Gelukkig is het over een paar minuutjes weer weekend!! Fijn weekend meid!x

 3. heb dit logje even gemist denk ik haha zie hem nu pas ..doos ik heb in een deuk gelegen met die kat en die eierkoek hahahah die kop haha heerlijk!!
  lekker dat ze weer naar school zijn meis krijg je weer ritme en regelmaat 😀

 4. Jij je een beetje kunnen vermaken zo’n eerste dag zonder de meiden thuis, stil zeker. In ieder geval hebben ze het naar hun zin en das ook belangrijk. Mmm zwart-wit is zo lekker, koop het juist niet ken mijzelf 🙂

  1. ik heb me prima vermaakt zo de eerste dag maar wel stil hoor haha dat is wel even wennen en was ook blij dat ik ze weer kon gaan halen
   en ja die zwart/wit he haha ik had het toch geflikt om een pot voor mezelf mee te nemen…maar niet helemaal zelf op gemaakt haha heb het over staan scheppen bij de meiden 😛

 5. jij zit zo weer in het ritme van kids naar school brengen en je eigen dingen doen daar geloof ik stellig in hahahah leuke foto’s weer meid

 6. hahahaha nou ben je blij dat niomi weer tanden heeft gaat ras als een sapbekkie door het leven straks hahha geweldig!!

 7. hier zijn we ook weer gestart alleen ging het niet zo goed als bij jou hahah hier was het janken met de kraan op hoor vanmorgen op school 😐 maar goed is weer even wennen he 😉

 8. jullie hebben heerlijke weken gehad met goed weer ja!! als je nu naar het weer kijkt is het huilen 🙁 leuk je week 32 en shopse dalijk hahah

 9. ziet er weer leuk uit je collage en ja jammer dat de vakantie over is maar dit is ook wel weer lekker toch ? even lekker de tijd voor jezelf hebben 😉

 10. heeeej wat zie ik weer een tand minder bij rasje 😀 wat gaaf!! tandenfee weer op bezoek zeker:P
  leuke fotos en geniet lekker van je tijd meid

 11. Zo, lekker weer ff tijd voor jezelf neem ik aan? 😀 mooi dat alles goed verlopen is en dat de meiden er zin in hadden. Ik vond het ook altijd spannend om na de zomervakantie weer te beginnen met een nieuwe juf, nieuw lokaal enz!

 12. Fijn dat de kinderen weer graag naar school wilden, ben benieuwd hoe ze het eerste dagje hebben gehad!
  Leuke foto’s van je nieuwe week!

  Fijne maandag!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.