Dag weekend en een op tafel

Dag weekend en een op tafel

Net zoals alle andere weekenden …is ook deze weer voorbij #shoot!! Je bent heerlijk aan het genieten van je gezin, en vandaag van het weer en dan is het ook weer zo voor bij he, maar wat ik al eerder schreef in mijn vorige logje, ik heb straks 6 weken lang weekend 😉
Wat een top weer vandaag, die een beetje sluierig begon en daarna los barste in flinke zon 😀 We zijn vanmorgen na onze wekelijkse croissant ontbijt direct naar scheveningen gereden, camera mee, zonnebril op ondanks dat hij nog niet echt nodig was maar goed, en genieten!!

Ik heb het altijd koud op het strand maar dit keer een keer niet 😀 zo dat was dubbel lekker dus haha. De meiden lekker rennen door het zand, en roontje en ik erachter wandelend. Er stonden weer hele mooi zand modellen en ja he he daar moesten we natuurlijk mee op de kiek. We hebben ons een uur vermaakt daarzo en zijn toen richting het winkelcentrum hier gereden omdat ik het weer in me bol kreeg om een keer bami te maken maar dan anders ( heb meestal van die dikke slierten bami ) en wilde het nu met mie maken, en ik wilde me kippie zelf marineren ipv een sate marinade mix 😉 nou ik kan je vertellen dat beide geslaagd is en alles is op gegaan!!
Zelfs de meiden stribbelde niet tegen want die roken het al toen ik de kip stond te marineren dat het lekker zou worden.  Ik eet met dit soort gerechten nooit vlees erbij, ik vis het er altijd uit en gooi het bij roon op zijn bord maar ik was nu gewoon zoekende over tafel bij iemand anders zijn bord voor nog een stukkie kip haha.

Wat heb ik met die kip gedaan, nou simpel:
een sjalotje fijn gehakt
een teentje knoflook gehakt
beetje masala kerrie, en een beetje paprika poeder
beetje peper en zout
een scheut ketjap manis
een scheut olijf olie
en toen in de ijskast gezet

Voor de bami had ik nog een kuipje van conimex voor bami goreng staan die heb ik er door heen gegooit en een roerbak pakket.
Nou was in 10 min klaar en binnen 5 minuten op :D, dat word dus voor herhaling vatbaar hierzo 😉

Morgen gaat de wekker weer #fijn…not en dan gaan we beginnen aan de laatste loodjes en geloof me het worden loodjes want ik heb een agenda die tot aan ze nok toe gevuld is deze week!!! Maar dat is morgen ik gaat nu nog even van me avondje genieten 😉

12 gedachten over “Dag weekend en een op tafel

 1. Weekenden kijk je vanaf woensdag al naar uit en voor je het weet is het alweer voorbij.. Gelukkig staat de vakantie voor de deur!

  Wat een leuke fotocollage met je meiden, heerlijk zo’n dagje zee! Dat mis ik wel hier in het Zuiden…

 2. hahah roon we willen je voorkant zien pik op foto’s niet meer die achterkanten 😛
  gaaf die zandmodellen ! en ik lust geen bami 🙁 en nee ook niet jou recept ondanks dat ik weet dat het lekker is maar ik vind het altijd een meelbal man

 3. leuk jullie strand foto’s, wij zijn gister naar kijkduin geweest en daar was het druk ook. Klinkt goed je marinade en je bami ziet er ook heerlijk uit!! ik maak het altijd met die dikke mie nestjes en dan gaat het altijd zo plakken 🙁 dus misschien kan ik dit eens proberen 😉

 4. Wat doe je me aaaannnn als ik net nu honger heb !!!!! klinkt goed en klinkt simpel en klinkt helemaal rachel haha
  was zeker lekker op scheveningen, wij zijn smiddags even geweest maar toen was het stervens druk man :S
  fijne avond vliegende hollander van me xx

 5. he rach, ik zie wel vaker eet dingen van je voorbij komen en het ziet er zo verdomde lekker uit he bij je kan ik niet gewoon een keer een vorkje mee prikken 😛
  nee gein ik gaat die kip marinade proberen van je want als jij het eet dan is het goed hahahah
  gaaf die foto’s in je spijkerpak op het strand 😉 niet hatelijk bedoeld hoor tut maar je kent me humor nu wel 😉 geniet van je avondje en ren je rot deze week en volgende week wil ik geen agenda zien van je goed 😉

 6. Ik heb nog nooit zelf bami gemaakt, ziet er lekker uit! 😀 Alleen zal ik het een keer voor mezelf moeten maken want meneer hier vreet dat niet. 😛 Leuke foto’s ook <3

  1. Echt een aanrader en het is echt zo klaar en ja dan vreet ie maar wat anders 😛 hier worden ook meestal meerdere potjes gekookt, ik wil dan boontjes eten bv en dat eet de rest dan absoluut weer niet #zeikers dus ja dan staat ik meerdere dingen te koken maar dan weet ik wel dat ik lekker eet 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.