Dagelijkse routine

Dagelijkse routine

We hebben allemaal een dagelijkse routine.

En hier is die gewoon elke dag echt hetzelfde en word ook niet aangepast. Hoe mijn dagelijkse routine eruit zit waren mensen nieuwsgierig naar dus dacht ik ga hem zo goed mogelijk met jullie delen.

Nou een wekker zou ik niet hebben denk je dan aangezien ik geen oog dicht doe maar niets is minder waar. Elke ochtend gaat eerst die van Roon om 5.15 en die van mij gaat om 7.15. Ik ga er dan uit, haal de droger leeg die is snachts gevuld heb en daarna ga ik mij wassen en aankleden. Ondertussen zijn de meiden ook wakker en gaan zich klaar maken voor school.

Eenmaal aangekleed, dan ga ik mij opmaken en mijn haar doen want we willen natuurlijk nog wel een beetje fatsoenlijk eruit zien. Dan ga ik weer wasgoed verzamelen en zet weer een was aan.

Daarna ga ik naar beneden en neem ik mijn medicijnen in. Zet de pc aan en doe de kussens van de bank even opschudden. Ik haal dan een doekje over de meubels heen en dan ga ik mij klaar maken om even naar buiten te gaan. Ik ga dan even boodschappen doen en als ik moet tanken doe ik dat ook gelijk. Dan weer op naar huis en dan even wat eten en wat dingen weg werken die op mijn to do lijst staan voor die dag.

Dan is het tijd voor de stofzuiger en daarna neem ik de vloer af met een doek of de stoomreiniger. Dan ga ik de was weer doen, afhalen en ophangen. En dan is het al tegen de middag en dan ga ik tegenwoordig even een uurtje liggen.

Na dat uurtje ga ik meestal de keuken in, ligt er maar net aan wat we eten. We eten hier nooit hetzelfde dus ik ben altijd wel wat langer bezig met bereiden van iets. En dan druppelt langzaam alles weer binnen, eerst de meiden en dan Roon. Ik eet meestal met de meiden en Roon eet later. Dan gaan wij opruimen en brood klaar maken voor de volgende dag en dan is het tijd om een douche te nemen. Na het douchen ga ik of gelijk naar bed of ik kruip nog even achter de pc. En dan zit mijn dag er wel weer op!

Het gebeurd ook dat ik ’s avonds wat later ben omdat ik dan of naar de zonnebank ga of we hebben een ijshockey wedstrijd. En in het weekend is het hetzelfde ritueel alleen kunnen er dan weer dingen gedaan worden tussendoor met het gezin als dat op de planning stond.

Hebben jullie ook een strakke routine of is die elke dag verschillend?

2 gedachten over “Dagelijkse routine

  1. Ik heb een vrij strakke routine, daar doe ik het het beste op : ) Elke dag hetzelfde, met dagelijks een hardlooprondje, koffie om 10 uur, fruit om 15 uur etc.

  2. Toen ik nog elke dag naar kantoor ging had ik wel een hele strakke planning. Maar sinds de operaties vorig jaar, heb ik een tijd in de ziektewet gezeten en nu werk ik grotendeels thuis. Dus echt een planning is er niet meer behalve dat ik elke dag om dezelfde tijd probeer op te staan.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.