dagje alexandrium te rotterdam

dagje alexandrium te rotterdam

Gister ochtend nadat we lekker hadden uitgeslapen zaten roon en ik elkaar aan te kijken van hmm wat gaan we vandaag eens doen…naar Rotterdam!! We waren nog nooit in het alexandrium geweest en na wat googlen wisten we dat hij open was dus hup hup de auto in en richting rotterdam! Wij kennen hier in den haag de “megastores” is groot maar dit:| woohwww dit is nog groter!! dus auto parkeren en aan de wandel maar:D ik heb nog nooit zoveel winkels bij mekaar gezien, ja hier in de stad in den haag maar dat is gewoon drama, nee dit was gewoon echt onwijs gaaf :D. we zijn ook met de raarste dingen thuis gekomen hihih. We hebben ook een bezoekje gebracht aan de primark, die was nog niet open en er stond me al een rij voor de deur waar je u tegen zegd! Vind het een leuke winkel en zekers niet duur nee!! maar het was zo giga druk dat ik daar gewoon niet goed ging worden en er dus ook gevlucht zijn hahah

Ik ben ook even in mijn favorieten winkel geweest de rivera maison, ik ben zoooow weg van die spullen he πŸ˜€ helemaal geweldig en kon daar wel uren snuffelen hihih. We hebben er bijna 2 en een half uur rond gelopen dus je begrijpt dat wij versleten waren, maar ik gaat er zeker vaker naar toe want ben nu al verslaafd πŸ˜€

reactie's

reactie's

36 gedachten over “dagje alexandrium te rotterdam

 1. een lekker dagje weer wezen shoppen dus πŸ˜€ en als het zo druk is in een winkel smeer ik hem ook

 2. ow god rachie weer een verslaving erbij hihi, ben er nog nooit geweest maar het klinkt helemaal top

 3. ik ben daar kind aan huis en het verveelt me nog steeds niet daarzo;)

 4. Wat leuk! Ik ben nog nooit naar het Alexandrium geweest, wil er nog wel een keer heen, leuke foto’s heb je gemaakt πŸ˜€

 5. oh wat leuk en dat het er groot is was me al gezegd maar zo groot hihih

 6. jullie hebben gewoon 3 dagen non stop gewinkeld hahahah heerlijk toch en ja de megastores in den haag is vergeleken rotterdam een eitje

 7. leuk weer rach dat gewinkel van je hihih. en ooohhh rivera maison hier nog een verslaafde hihih

 8. rivera maison is ook echt mijn winkel:D moet daar ook altijd wel mee nemen hihi

 9. aha daar waren jullie dus hihi je nam je foon weer eens niet op he lol leuke fotos en leuk dat jullie een daggie hebben lopen slenteren daarzo

 10. ben daar 1x geweest maar dat is al weer heel lang geleden en ik vond er toen niet zoveel aan maar komt denk ik omdat ik toen niet in de woonmall en shopmall ben geweest alleen bij de winkeltjes daar beneden

 11. ik vind die dagjes altijd lekker hoor, met het hele gezin de hort op en shoppuh maar πŸ˜€ leuke fotos rach

 12. Top daggie dus:d wij hebben niet veel gedaan gister beetje gerommeld in huis je kent het wel

 13. Ja die megastores daar zijn echt cool he! Ik ga er ook af en toe naartoe en ben steeds weer verbaasd over hoe groot ze wel niet zijn :to

 14. hhahahah rach gevlucht uit een drukke shop πŸ˜› lijkt me heel gaaf winkelen daarzo maar dan moet je wel een flinke porto meenenemen anders is het niet leuk he

 15. rivera maison rules hier echt waar, en ben ook jaloers op je dat jij daar in die winkel heb gestaan hihih leuke fotos meis

 16. oeiiiii gevaarlijk winkelen daarzo πŸ˜€ ben je ook in die uggs store geweest daar rach ? ik wilde er niet uit toen hahaahahah

 17. ik-vind-het-gweldig daar!!!!! gaat er zeker 3 in de 2 maanden heen met me vriendje, leuke fotos van de meiden

 18. dat is winkelen daar ja πŸ˜€ je moet eigenlijk je pasje thuis laten liggen hahahahha

 19. die toy’s o rus zit daar toch ook rach? zoja dan ben ik er wel eens geweest

 20. goed vermaakt dus πŸ˜€ het weer was ook wel redelijk gister he πŸ˜€

 21. kwijl kwijl hihihi heerlijk shoppen daarzo en ja die primax is volgens mij altijd heel druk!!

 22. Oeh daar wil ik ook nog wel eens heen. Schijnt echt leeeuuuuk te zijn hihi, en zo te lezen vond jij dat ook πŸ˜€

 23. Ik ben er regelmatig geweest maar nu ik daar niet meer woon is Villa Arena een goede vervanger. Heerlijk al die winkels, megastores etc. En RM is idd een geweldige winkel, kan me online ook zo aan al dat moois verlekkeren πŸ˜€

  1. villa arena ? dat kennen we nog niet πŸ˜€ gaat eens googlen want daar moet rach natuurlijk ook een x gewandeld hebben

 24. Alexandrium is inderdaad heel leuk. Toch heel vreemd…heel raar, blijf ik gewoon naar de Beurs gaan of naar Zuidplein. Dat is gewoon heel vreemd gezien Alexandrium heel gaaf is. Wat ben ik toch een maf wijfie he…hahaha lol

  1. hahah maf wijf ja uuhh als je daaraan gewent bent πŸ˜€ ik ga ook altijd ergens anders heen in den haag terwijl en een grote stad in den haag is πŸ˜›

 25. Alexandrium is zeker leuk! Helaas is het nu te veel voor mij, maar zodra de kleine geboren is ga ik zeker weer eventjes shoppen daar :ha

 26. Op Rotterdam heb je echt hele leuke winkels!

  En iedereen was maandag natuurlijk vrij, vandaar dat het zo druk was bij de Primark. Het is daar altijd wel druk, maar niet zo! haha

 27. Ik vind de Primark in Rotterdam echt geweldig. Ben er geweest in Oxford Street in Londen maar die in Rotjeknor is net zo gaaf!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: