dagje alexandrium te rotterdam

dagje alexandrium te rotterdam

Gister ochtend nadat we lekker hadden uitgeslapen zaten roon en ik elkaar aan te kijken van hmm wat gaan we vandaag eens doen…naar Rotterdam!! We waren nog nooit in het alexandrium geweest en na wat googlen wisten we dat hij open was dus hup hup de auto in en richting rotterdam! Wij kennen hier in den haag de “megastores” is groot maar dit:| woohwww dit is nog groter!! dus auto parkeren en aan de wandel maar:D ik heb nog nooit zoveel winkels bij mekaar gezien, ja hier in de stad in den haag maar dat is gewoon drama, nee dit was gewoon echt onwijs gaaf :D. we zijn ook met de raarste dingen thuis gekomen hihih. We hebben ook een bezoekje gebracht aan de primark, die was nog niet open en er stond me al een rij voor de deur waar je u tegen zegd! Vind het een leuke winkel en zekers niet duur nee!! maar het was zo giga druk dat ik daar gewoon niet goed ging worden en er dus ook gevlucht zijn hahah

Ik ben ook even in mijn favorieten winkel geweest de rivera maison, ik ben zoooow weg van die spullen he 😀 helemaal geweldig en kon daar wel uren snuffelen hihih. We hebben er bijna 2 en een half uur rond gelopen dus je begrijpt dat wij versleten waren, maar ik gaat er zeker vaker naar toe want ben nu al verslaafd 😀

36 gedachten over “dagje alexandrium te rotterdam

 1. Op Rotterdam heb je echt hele leuke winkels!

  En iedereen was maandag natuurlijk vrij, vandaar dat het zo druk was bij de Primark. Het is daar altijd wel druk, maar niet zo! haha

 2. Alexandrium is zeker leuk! Helaas is het nu te veel voor mij, maar zodra de kleine geboren is ga ik zeker weer eventjes shoppen daar :ha

 3. Alexandrium is inderdaad heel leuk. Toch heel vreemd…heel raar, blijf ik gewoon naar de Beurs gaan of naar Zuidplein. Dat is gewoon heel vreemd gezien Alexandrium heel gaaf is. Wat ben ik toch een maf wijfie he…hahaha lol

  1. hahah maf wijf ja uuhh als je daaraan gewent bent 😀 ik ga ook altijd ergens anders heen in den haag terwijl en een grote stad in den haag is 😛

 4. Ik ben er regelmatig geweest maar nu ik daar niet meer woon is Villa Arena een goede vervanger. Heerlijk al die winkels, megastores etc. En RM is idd een geweldige winkel, kan me online ook zo aan al dat moois verlekkeren 😀

 5. ik-vind-het-gweldig daar!!!!! gaat er zeker 3 in de 2 maanden heen met me vriendje, leuke fotos van de meiden

 6. oeiiiii gevaarlijk winkelen daarzo 😀 ben je ook in die uggs store geweest daar rach ? ik wilde er niet uit toen hahaahahah

 7. rivera maison rules hier echt waar, en ben ook jaloers op je dat jij daar in die winkel heb gestaan hihih leuke fotos meis

 8. hhahahah rach gevlucht uit een drukke shop 😛 lijkt me heel gaaf winkelen daarzo maar dan moet je wel een flinke porto meenenemen anders is het niet leuk he

 9. Ja die megastores daar zijn echt cool he! Ik ga er ook af en toe naartoe en ben steeds weer verbaasd over hoe groot ze wel niet zijn :to

 10. ik vind die dagjes altijd lekker hoor, met het hele gezin de hort op en shoppuh maar 😀 leuke fotos rach

 11. ben daar 1x geweest maar dat is al weer heel lang geleden en ik vond er toen niet zoveel aan maar komt denk ik omdat ik toen niet in de woonmall en shopmall ben geweest alleen bij de winkeltjes daar beneden

 12. aha daar waren jullie dus hihi je nam je foon weer eens niet op he lol leuke fotos en leuk dat jullie een daggie hebben lopen slenteren daarzo

 13. leuk weer rach dat gewinkel van je hihih. en ooohhh rivera maison hier nog een verslaafde hihih

 14. jullie hebben gewoon 3 dagen non stop gewinkeld hahahah heerlijk toch en ja de megastores in den haag is vergeleken rotterdam een eitje

 15. ow god rachie weer een verslaving erbij hihi, ben er nog nooit geweest maar het klinkt helemaal top

 16. een lekker dagje weer wezen shoppen dus 😀 en als het zo druk is in een winkel smeer ik hem ook

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.