Dagje lafamilia B

Dagje lafamilia B

De meiden wilden heel graag naar schiphol. Vorige week waren we ook in Amsterdam en ja die laag vliegende vliegtuigen blijven leuk natuurlijk dus wij hadden gezegd volgende week gaan we vliegtuigen kijken. Gisterochtend opstaan, ontbijten en hup hup naar schiphol 😀

vliegtuigen kijken

 

Ze vonden het geweldig en rashel bleef gillen maaammmmm paappaaaa weer eentje hahah, heerlijk die vrolijke smoelen!!

Ondertussen veel gefilmd al voor een dagje rachel part #2, elke kwam het er niet van of ik vergat het maar de meiden helpen mij er nu wel even aan want ze vind het zelf ook enorm leuk. Kreeg al vanuit alle hoeken vragen wanneer het online komt…uhh dat weet ik nog niet, als ik het zat ben dan gaat ik hem online zetten 😀

4 gedachten over “Dagje lafamilia B

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.