Dagje lafamilia B

| 4 reacties

De meiden wilden heel graag naar schiphol. Vorige week waren we ook in Amsterdam en ja die laag vliegende vliegtuigen blijven leuk natuurlijk dus wij hadden gezegd volgende week gaan we vliegtuigen kijken. Gisterochtend opstaan, ontbijten en hup hup naar schiphol 😀

vliegtuigen kijken

 

Ze vonden het geweldig en rashel bleef gillen maaammmmm paappaaaa weer eentje hahah, heerlijk die vrolijke smoelen!!

Ondertussen veel gefilmd al voor een dagje rachel part #2, elke kwam het er niet van of ik vergat het maar de meiden helpen mij er nu wel even aan want ze vind het zelf ook enorm leuk. Kreeg al vanuit alle hoeken vragen wanneer het online komt…uhh dat weet ik nog niet, als ik het zat ben dan gaat ik hem online zetten 😀

4 reacties

  1. Wat een leuke meiden heb je!

  2. leuk zeg, mijn vriend spot voor zijn hobby. heel de dag op schiphol hangend :D:P

  3. wat leuk zeg!

  4. Ziet er uit als een heerlijke dag!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: