Dagje met me schatten!

Dagje met me schatten!

Gister waren Nathalie en Joyce hier lekker op bezoek, och wat was het fijn om die meiden weer te zien!! En oh wat hebben we weer gelachen en natuurlijk lekker gegeten 😀 De meiden wilden graag roti eten, nah dan krijg je roti he bij he bij rach:D
dagje nath en joyce

We hadden elkaar al vaker gezien en vanaf het eerste moment was alles vertrouwd en relaxt en joyce de schat had onderweg hierheen gezegd ” het is net of ik bij familie op bezoek gaat” aahh hoe lief is die  tut he hihi. We hebben het weer over van alles en nog wat gehad en nath en joyce hebben ook nog even lekker staan x-boxen met de meiden hahaah god werd al moe als ik er naar keek hahahha. Ik heb een topdag gehad schatten en gaan we snel weer doen en joyce….niet vloeken he schatje #foeiiii #kakatoe LY moppies <3

8 gedachten over “Dagje met me schatten!

  1. Wat heerlijk zo,n dagje zeg… Zo mooi hoe vriendschappen online bestaan, dat jullie nog maar vaak mogen afspreken samen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.