Dagje rachel deel 2

Dagje rachel deel 2

He he het heeft even geduurd want wilde hem al veel langer geleden maken maar het kwam er maar niet van maar goed toch van de week aan de gang gegaan en het is een mix van alle daagse dingen geworden en sommige stukjes komen van instagram af. een jaar geleden op 7 december plaatste ik het eerste filmpje van een dagje rachel en die is hier terug teΒ  kijken

Nou veel plezier he πŸ˜€

12 gedachten over “Dagje rachel deel 2

 1. Leuk om voor de tweede keer mee te mogen kijken.
  Film zegt soms meer dan foto’s.
  Je kan gewoon aan je gezicht zien dat het einde van de dag er aan zit te komen.
  Knap dat je ondanks alles de boel draaiende kan houden.

 2. Oh my, Rachel. Wat heb ik een respect voor jou. Hoe jij je staande houdt, ondanks hoe je je voelt. Dat lukt mij niet eens en ik heb geen anorexia. Echt, ongelooflijk hoe jou dat lukt. Ga vooral zo door, maar dan zonder die verrekte crashes. Je meiden zijn echte lieverds en wat een geluk heb je ook met je gezinnetje. Heel veel sterkte en vooral ook succes met alles wat er nog gaat komen. Deze maand is gaat zeker geen pretje voor je worden, maar zoals ik je nu een beetje ken, ga jij dat ook wel weer overleven. You can do it! Ik geloof in jou. En met mij vele anderen.

  Veel liefs xxx

 3. Weet je, veel mensen kunnen nog eens een voorbeeld aan jou nemen. Je probeert elke dag weer wat van je dag te maken, ondanks dat je je zo enorm klote voelt. Ik heb echt heel veel bewondering voor jou. En super ook dat je zulke lieve dochters en man hebt. Kussie, Louzie (IG/FB).

 4. Ik plaats normaal nooit snel een reactie. Maar vind dat je het toch allemaal erg goed doet ondanks alles!

  1. thnx πŸ˜‰ zal wel moeten πŸ™‚ heb hierin niet veel keus zeg ik tegen mijzelf πŸ˜‰ gezin heeft mama nodig en als het ik het kan opbrengen doe ik mijn dingen, lukt het niet lukt het niet

 5. Leuk om je weer te zien, ik denk ook weleens om een dagje mezelf te filmen maar dat durf ik niet haha, maar het is wel heel leuk.

  Wat heeft je kleine smurf toch een lief stemmetje zeg, zo schattig.

  Rustig aan chick!

  X Mirella

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.