Dagje uit naar de koishow

Dagje uit naar de koishow

Tja met mij een dagje de hort op doe je niet ff 123…en zeker geen evenementen  waar je rond loopt ect. Dit weekend was er weer een koi evenement in rijswijk waar ook onze vrienden van de Haagse koiwinkel met hun stand stonden 😀 Dussssss we moesten een rolstoel regelen want aangezien moi de laatste weken snel aftakeld was lopen geen doen, en toen kwam Jan, een vriend van ons die even zo voor een scheurmonster regelde 😀 dus ik helemaal happy want dan kon ik gewoon mee met mijn mannetje ;), nogmaals thnx jan en roos!!

De meiden stonden vandaag op de planning bij hun tante daantjuh, die ze lekker meenam naar het strand samen met eric:D dus pa en ma de hort op en de meiden de hort op….wat willen we nog meer!!
De meiden hebben wij rond 10.15 afgezet bij danielle en daarna zijn roon en ik gelijk door gereden waar mijn scheurmonster aka rolstoel al stond te wachten bij de ingang!! We hebben genoten!! en ik heb het tot 16.00 vol gehouden 😀 was wel heeeel moe maar hey ik werd rond gereden door roos, de vrouw van jan en ben nog even met mijn mannetje een rondje wezen doen 😉

We hebben van alles gezien, mega koi’s van 1.08 mt tot ontiegelijk dure bonzai boom(pjes) We hebben nog wat prulletjes gekocht en hebben lekker bij de stand van Ibo en Annie van de haagse koiwinkel gezeten.

Mensen het was top!!

Ondertussen werd ik op de hoogte gehouden door mijn schoonzusje met fotos van de meiden die zich prima vermaakte!! Rond 16.15 zijn we naar huis gegaan en toen ging wel lichtelijk het lampie uit bij moi dus we hebben ff wat gegeten en op toen gewacht op de meiden die lief thuis gebracht werden door eer en daan, die heb ik daarna even wat te eten gegeven en nu zijn we lekker gaar met zijn alle aan het chillen en nagenieten zowel kids als wij.

Daan en Eer, kanjers dank jullie wel voor het dagje met de meiden!! ze hebben genoten en kunnen niet wachten tot ze jullie weer zien 😉 <3

Nu is het echt bedtijd en morgen een chill dagje in de planning en misschien gaat roontje nog even terug naar de koishow hihi die heeft het ook een keer naar zijn zin gehad zonder zeikend wijf hahahah :).

4 gedachten over “Dagje uit naar de koishow

    1. nou weet je jes het boeide me totaal niet en dat was voorheen wel Anders :-)maar weet gewoon dat ik geen keus heb, het is of thuis op de bank zitten of dat ding in en wat kunnen doen !!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.