Dais goes comfi!

Dais goes comfi!

Ja ja, ik ga voor comfi! Wie mij goed kent weet dat ik bijna altijd in nette kleding de deur uit ga. Meestal een skinny broek met een net shirtje/truitje erop.

Zo blij met deze nieuwe aanwinst!

Nu kwakkel ik al een paar weken met ziek zijn: eerst griep en nu strontverkouden met een keelontsteking.

Elke ochtend en middag haal ik een frisse neus, omdat ik in de luxe positie zit van van werken vanuit huis en te kunnen werken aan mn “influencer” carriere. Maar Jan had gisteren zoiets (ik kocht dit item gisteren als jullie dit lezen 😉 ) we gaan eens even naar de markt en een rondje door de stad doen. Dus iets langer naar buiten dan die 20 minuten haha

Het was sale in de hele stad en we doken weer eens de H&M in. Toen ik tegen een muur aankeek met allemaal truien. Toen ik onderstaand exemplaar zag hangen was ik verkocht! Die moest en zou meegaan naar huis!

Deze comfi trui zit echt super lekker en is heerlijk warm, wil ook niet ander want hij is fijn gebreid 😉 Ook was deze cutie in de sale en was ie van €19.99 naar € 5.99 gegaan, prima deal dacht ik zo.

Hoewel ik normaal geen comfi kleding draag, moet ik zeggen dat ik helemaal weg ben van deze trui, lekker basic!

Ik denk dat ie ook nog eens prima te combineren is met een leuke skinny jeans met sneakers of leuke laarsjes, wat denken jullie?

Zijn jullie in to de comfi outfits?

16 gedachten over “Dais goes comfi!

  1. Ik zou dit wel aantrekken op een chille zondag als ik de deur niet uithoef, maar anders niet

  2. In de winter vind ik het wel lekker om thuis met zo’n trui op de bank te hangen en ja, op een nette broek met pumps of laarzen lijkt het ook nog best stoer.

  3. Absoluut, als ik lekker thuis zit vind i het heerlijk om een comfi trui aan te trekken, vooral in de weekenden doe ik dit. Doordeweeks ga ik altijd wel netjes. Beterschap en strekte, ik hoop dat je je snel beter voelt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.