Dank u sinterklaasje!!

Dank u sinterklaasje!!

Hey!! Ja ik ben er nog hoor, maar zoals ik al eerder aangaf heb ik of druk met school, of met voetbal of ik ben bij mijn vriend :D. En dat laatste gaan we het even over hebben. Thuis vieren wij natuurlijk geen sinterklaas meer, ik en mijn zusje zijn nu op een leeftijd dat wij uhm niet meer geloven om het zo maar te zeggen. Wij zijn echt meer kerst-mensjes 😀

Gezellig met de kerstboom en kerst decoratie die mijn moeder maar blijft kopen bla bla bla hahaha, en dan lekker met kadootjes onder de boom….ja dat soort mensen zijn wij nou eenmaal 😉 maar goed ik dwaal een beetje af heb je het door.

Bij mijn vriend vieren ze nog wel sinterklaas omdat daar nog ukkies in de familie zijn. En hoe leuk is het dan om met die kleintjes sinterklaasfeest te vieren!! Ik was gezellig uitgenodigd en had eigenlijk nergens op gerekend dus het was een echte verassing voor mij toen ik spontaan kadootjes kreeg :D.

Ik ga je laten zien wat ik kreeg….

Nou zeg nou zelf…..ben ik even verwent of niet!! Ik kreeg een mascara, waar ik altijd maar al te blij mee ben, want zeg nou zelf, je kan daar niet genoeg van in je stash hebben!

Ik kreeg een lipgloss en een lipstick van kiko!!

Ook kreeg ik nog een paar leuke oorbellen in hartjes vorm.

Omdat het ook zo spontaan ging ben ik er super super blij mee 😀 en dacht gelijk eraan om het met jullie te delen.

Hebben jullie sinterklaas gevierd ? zoja wat heb jij gekregen?

Nu alle sint gekte weer weg is gaan wij ons klaar maken voor de kerst! En ja daar heb ik super veel zin in, jullie ook? Ik heb natuurlijk al weer een hele waslijst met wat ik graag zou willen hebben hihih en kan ook eigenlijk niet wachten met het uitpakken van de kadootjes, maar helaas zou ik nog even flink geduld moeten hebben want het duurt nog een paar weken.

9 gedachten over “Dank u sinterklaasje!!

 1. Wat een leuke dingen heb je gehad! Leuk dat je het mee mocht vieren 😀

  Ja op naar de kerst!! Heb daar ook onwijs zin in!

 2. Nou wat ontzettend lief dat je was uitgenodigd en lekker verwend bent .
  Bij mij was dat vroeger bij mijn eerste vaste vriendje wel even anders , ik kreeg nooit wat , ook niet als zijn zusters terug kwamen van vakantie , iedereen kreeg een leuk souvenirtje behalve ik , zo jong ik was , toch blijft dit je altijd bij …
  Kerst vieren wij bij de wok 🙂 Met oud en nieuw gaan we los en ook met de kadotjes
  dus op naar een gezellig uiteinde !
  Vast fijne dagen met je paps , mams en zusje xxx

  1. dat is wel jammer dat je nooit wat kreeg 🙁 maar mijn moeder geloof ik ook niet hoor 😉
   en gezellig en lekker kerst bij de wok!!! wij kijken er ook al naar uit 😀 en dank je wel jij ook alvast xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.