Day off

Day off

Ik heb een vrije dag vandaag!!

Een day off, gewoon niks, noppes, nada in de planning en zo dus ook geen blogpost. Dat is dus niks voor mij en dat blijkt wel weer want ik ben er toch eentje gaan maken ;).

Maar heb ik wel werkelijk een vrije dag? Nee! Want moeders hebben nooit vrij. Alles gaat door, het huis houden, verzorging van de kinders, nou in ons geval is dat wat minder omdat het al zelfstandige pubers zijn maar ja ze moeten wel schone kleding hebben, brood voor op school en er moet eten op tafel staan als ze willen eten. Dus vrij heb ik nooit.

En dat geld dan niet alleen voor de kids maar ook voor manlief natuurlijk.

Nou hebben wij de luxe als zzper om te kunnen zeggen “ik neem een dag vrij”. Maar dat is niet voor iedereen zo en probeer mij dan wel eens te verdiepen in een gezin met gewoon een werkgever en daarnaast nog eens het huishouden…., wauw, respect denk ik dan. Maar aan de andere kant, hun weten niet beter en zijn daar aan gewend.

Nemen jullie wel eens een vrije dag zomaar?

Nou is het natuurlijk wel zo, als zzper zijnde, een dag niet werken is een dag geen salaris, en bij iemand die gewoon voor een baas werkt heeft dat dan weer wel en dat vind ik dan weer een luxe haha.

Maar vandaag heb ik dus een dag vrij! En dat vind ik wel even lekker want we waren laat thuis vannacht na een wedstrijd in Tilburg, waar jullie de beelden van kunnen zien in de vlog van aankomende zondag.

Eén gedachte over “ Day off

  1. Heerlijk he gewoon een dagje niks.Ja ik pak ook regelmatig zo’n dagje om iets leuks te doen. Soms samen met me zus of soms met vriendje

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.