De bullshit herhaalt zich😔 & tattoo time moeders #WEEKVLOG

De bullshit herhaalt zich😔 & tattoo time moeders #WEEKVLOG

Hallo!!
Leuk dat je weer kijkt naar een weekvlog van ons.

En ja hij is aan de korte kant. De bullshit herhaalt zich op medisch gebied en dat leg ik jullie in de vlog uit. Ook stond er weer een tattoo op de agenda voor mij en dat heb ik overleeft.
Tot volgende week weer!

14 gedachten over “De bullshit herhaalt zich😔 & tattoo time moeders #WEEKVLOG

  1. Ai, dat lijkt me een erg pijnlijke plek voor een tattoo en balen joh dat je zo met je gezondheid aan het kwakkelen bent. Gelukkig heb je prachtige dochters en een man die je daarin goed steunen.

    1. nou ik was verdoofd maar dat werkte uit en dus het laatste half uur alles gevoeld en ja het deed f..ing pijn hahah maarja dat doet elke tattoo 😉

    1. zou kunnen maar ik ben gewoon geen persoontje die dan maar even iets laat liggen omdat het even allemaal niet zo lekker gaat 😉 het is ook een beetje afleiding voor mij 😉 toen ik mijn heup brak was ik nog aan het vloggen hahaha bijwijze van.

  2. Jeetje, hoe vervelend dat je zo aan het tobben bent met je ontstekingen en verkoudheid. En dan die neusspray met bijwerkingen. Hopelijk knap je snel verder op. Tattoo Chris heeft weer mooi werk verricht! Lijkt me wel een pijnlijke plek.

    1. och meid ik kwakkel al 15 jaar!! maar het word steeds vermoeiender gewoon 🙁 en jaaa chrisje heeft weer goed werk gedaan en ja het was pijnlijk hahaah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.