57 gedachten over “de docu van Lisette Lubbers over project_a

 1. Wow wat heftig om te zien, maar ook zo mooi tegelijk. Je praat er heel open over en deelt ook je angsten, dat vind ik echt heel bijzonder. Leuk dat je meiden ook zo mooi in de documentaire zijn verwerkt! Veel sterkte, liefs Sara.

 2. Jeetje..
  Ik heb zรณ ontzettend veel bewondering voor jou en ik herken je in een aantal dingen ook, ik heb zelf ook een eetstoornis. Ik vind het zo fijn en knap om te zien hoe jij je ondanks alles toch staande weet te houden en maar door blijft gaan, je bent echt een voorbeeld voor mij. Ik gun je echt al het geluk van de wereld. Heel veel sterkte!

 3. Wow Rachel, wat is de documentaire mooi geworden. Met kippenvel heb ik hem gekeken en heb zelfs een aantal traantjes erom moeten laten lopen. Hopelijk vind je lichaam de kracht om het eten weer te accepteren. Je bent een prachtige, krachtige vrouw en moeder. Jou kracht en doorzettingsvermogen dienen als voorbeeld voor mij. Xxxx

 4. Je zal me vrijwel nooit ergens tegenkomen buiten Instagram, maar toen ik zag dat je docu klaar was, heb ik gekeken. Gekeken….doodstil en met kippenvel op m’n armen. Tjonge, wat heftig, triest, verschrikkelijk en mooi tegelijk.
  Rachel, ik hoop echt dat je ooit een manier gaat vinden waarmee jouw lichaam kan aansterken, want natuurlijk moet jij ook gewoon als fantastische oma jouw meiden hun kindjes kunnen zien.
  Heel, maar dan ook echt heel veel sterkte….xxx

 5. Ik hoop dat je ana de baas wordt en dat je nog een heel lang gelukkig bestaan hebt. Ik vind je overigens een super mama. Xx

 6. Je gooit die handdoek niet in de ring hoor! Je moet nog oma worden, rach! Ik heb nu 3x gekeken en verdorie, 3x zitten janken! Ik heb echt zo’n respect voor je! Ik hoop dat je toch wint! Pak die handdoek weer op en vecht!

  Dikke knuf

 7. Wil je niet eten of kun je niet eten? Ben je bang om aan te komen? Daar horen we je nooit over ๐Ÿ™

    1. Was antwoord op ‘N’ . ik irriteer me mateloos aan zulke kortzichtige opmerkingen. .. sorry. Kon het niet laten.

     1. haha ooh dacht al wat heb ik verkeerd gedaan ๐Ÿ˜‰ en ja sommige volgen het niet helemaal ๐Ÿ™ en dank je meis ik doe me best … x

      1. Nee, die begrijpen er geen snars van jammer genoeg! Maar houd dan desnoods die stomme opmerkingen voor jezelf. Alsof jij het niet al moeilijk genoeg hebt. Kan me daar echt kwaad om maken. Respect dat jij er zo goed mee om kan gaan meid. Xx

 8. Soms weet je even niet wat je moet zeggen……… dit is zo moment………. Lieve Rachel ik wens je heel veel sterkte. Hoop op betere tijden voor jou en je gezin.
  Liefs X

 9. Wat een heftige documentaire. Ook ik heb het er moeilijk mee. Ik ken je verder niet maar jij bent vaak in mijn gedachten! Geef alsjeblieft niet op, en gebruik al je kracht om hier bovenop te komen! Sterkte

  Liefs Desiree

 10. Ik word hier stil van, wat ben jij ontzettend sterk. Ik weet wat je meemaakt en weet hoe moeilijk dit is, ik heb zelf anorexia gehad. Heb daarom ook heel veel respect voor je!! Liefs <3

 11. Ik reageer eigenlijk helemaal niet vaak (volgens mij hier zelfs nog nooit gereageerd), maar van dit filmpje krijg ik toch echt een brok in m’n keel… Zet ‘m op! Ik hoop echt dat het allemaal goedkomt…! Liefs!

 12. Jeetje Rach.. Wat ben jij een sterke vrouw! Echt tranen en kippenvel krijg ik van deze docu.. Heb echt respect voor je! Blijf vechten Rach!! <3

  1. jaaa zeker weten pop ๐Ÿ˜€ en ja sorry voor je tranen hihi ik heb gister de hele dag lopen janken als ik het filmpje zag ๐Ÿ˜› xx

 13. De zin van Tarzan vind ik mooi. Elke dag vechten en vechten. Zet door. Ik hoop op een dag dat ik weer eens iets van je kan lezen waarin staat dat je je beter voelt. Je straalt echt een heleboel kracht uit. Je bent het echt waard om te vechten en elke dag zet je door. Respect. Ik wens je het allerbeste toe <3.

 14. Diep respect voor jou, wat een doorzettingsvermogen en kracht! Heel veel sterkte! Ik vind je een sterke vrouw, en hoop met heel mijn hart dat je dit overwint!

  Liefs

 15. Lieve Lieve Rachel,

  Wat ontzettend leuk om je stem eens te horen !!! en die van je meiden… wat een mooie meiden heb je zeg !! maar dat wist je al.. Ik vind het net als vele hierboven ontzettend dapper en moedig van je dat je dit met ons allemaal deelt ! diepe buiging !

  Liefs Tamara

 16. Wow, enorm heftig! En we weten allemaal dat je knokt. Ik hoop dat je de kinderen van Rashel en Niomi later meemaakt, echt van harte. Je bent een sterkte vrouw!

 17. Tranen in m’n ogen hier Rach ๐Ÿ™ Het is inderdaad ook geestelijk ook nog erbij. Je hebt ook wat meegemaakt, je mams verloren, kindjes, opvoeden allemaal erg zwaar! Toch respect dat je zo sterk blijft. Ik blijf voor je duimen lieverd. Wel even heftig om te zien dit.

 18. Ook hier tranen over mijn wangen. Wat een onmenselijke situatie, net als dat jij zegt dat kinderen dit niet zouden hoeven zien zouden mensen, en dus jij, dit niet mee moeten hoeven maken.
  Bewondering over hoe je er mee omgaat! Je straalt zoveel kracht uit!
  Dit filmpje doet me je situatie een beetje beter begrijpen en jou wat beter leren kennen (in hoeverre dat mogelijk is).
  Wens je alle kracht toe! Ik vind het bewonderenswaardig hoe je met de situatie om gaat.

 19. Oh Rachel, wat een heftige docu. Wel heel mooi hoe ze je neer gezet heeft, maar zo zwaar ๐Ÿ™ En niet de handdoek in de ring gooien he, je kan dit. Ik denk regelmatig aan jou en je gezinnetje en hoop echt dat je de kracht blijft houden om terug te vechten en deze ziekte te verslaan. <3

 20. Wauw wat een mooie docu. Ik zit hier kei hard te huilen omdat het mij zo hard raakt zoals vele mensen. Ik weet niet zo goed wat ik verder moet zeggen want woorden schieten mij te kort.

  Wordt de documentaire ook op tv nog uitgezonden, want dan ga ik hem natuurlijk ook kijken.

 21. Kom op! Ga door! echt mooi gefilmd en natuurlijk aangrijpend!
  Is een andere hulp instelling ook niet mogelijk
  Jij bent heel sterk, zo te zien hoe je alles verteld, dus kan je zeker door vechten!
  Er zijn ook echt heel veel mensen om je heen die je willen helpen, je mag dit ook aannemen hรจ, zoals cherryfizz, het mag! Ik snap dat je dit moeilijk vindt, maar ook hier te lezen gunt iedereen je het beste!
  kus Maaike

 22. Heftig om te zien. Af en toe lees ik je blog, het is heel lastig om te zien. Doet me denken aan vroeger, er is een tijd geweest dat ik heel veel meisjes met anorexia kende en dat was echt heel moeilijk. Zij kwamen er wel overheen, ze waren opgenomen in het ziekenhuis ook ervoor en onder strenge behandeling. Ik hoop dat jij er ook bovenop komt.

 23. Heftig…vreselijke rot ziekte. Ik heb veel respect voor jou. Ik hoop dat je door blijft vechten en anorexia de baas wordt.

 24. wauw, tranen over m’n wangen. Wat ben je toch een topwijf.
  Hou vol lieve Rachel, ik geloof in je!

  Dikke knuffel,
  Rachelle

 25. Wauw, wat een documentaire, heb tranen in m’n ogen.
  Ik volg je op instagram, maar reageer nooit, maar wou je toch op de een of andere manier een hart onder de riem steken, ook al zou ik niet weten hoe.
  Je hebt gelukkig heel veel lieve mensen om je heen en ik hoop dat dat je strijd een beetje beter maakt.
  Ik bewonder je sterkte echt! Heel veel succes!

 26. Jeetje rach. Ik denk al dat je weet waarom ik zo weinig van me laat horen. Ik vind t zoooo ontzettend verschrikkelijk weet niet wat ik er mee moet. Ook iedere x zeggen komt goed muppet kan ik niet. Ik hoop t van harte. Vr jou de kids en Roon. Laat staan hoe jij je voelt. Hoop dat je mij begrijpt. Lieve muppet dikke kus. Ben toch wel trots op je xx

  1. lieve schat ik weet dat je er voor me bent en dat hoeft idd niet door elke x te zeggen komt goed muppet ๐Ÿ˜‰ dikke kusss mop

 27. Woorden schieten te kort… Tranen rollen over m’n wangen! God wat zou iedereen hier je willen helpen als het kon!! Stay strong, lieverd! Ontzettend, maar dan ook echt ontzettend veel respect voor jou en je gezin! :-*

 28. Prachtige documentaire, ook al is het onderwerp misschien niet zo mooi. Er zijn al heel wat commenters voor mij die dit ongeveer gezegd hebben: maar ook ik houd voor jou een flinke handdoek vast, een handdoek die niet in die ring komt te liggen. Jij wordt oma van die twee prachtige dochters (of muppets haha).

 29. Tranen in mijn ogen ervan. Ik heb er eigenlijk ook geen woorden voor, behalve dat ik hoop dat je die handdoek heel snel op gaat pakken en dat je uiteindelijk beter word! Ik gun je alle gezondheid van de wereld!

 30. heel erg mooi, maar ook erg heftig… ik hoop dat je er snel af komt en weer 100 % kan genieten van het leven en je gezin… dikke knuffel!!!

 31. Wow,wat een mooie docu.
  Wel ben ik er even stil van zeg,jeetje…
  Kreeg echt even tranen in mijn ogen.
  Je wil zo graag beter worden en je vecht zo hard tegen deze ziekte en dan al die ellende die je meemaakt door de ziekte.
  Wat heb ik een respect voor jou dat je door lijft knokken!
  Je bent een geweldig mens,een super mama en een super vrouw,dat is echt overduidelijk.
  Ik hoop zo dat je de ziekte de baas zal gaan worden en je weer kan gaan doen wat je zo graag wilt gaan doen,met je mooie en lieve gezin.

  Liefs,Denise

 32. Jezus Rach, wat een ‘mooie’ documentaire. Knap dat ze dit zo heeft weten neer te zetten. En wat een kloteziekte is het ook…

 33. Wauw, echt prachtig… Heb tranen in me ogen staan.
  Ik ben er stil van. Wil graag zeggen dat ik je een super sterke vrouw vindt, daar mogen velen een voorbeeld aan nemen!
  En die meiden mogen echt blij zijn met zo’n lieve mama!!

  Heel veel sterkte en doorzetten he.

 34. Jezus, wat ben jij een sterke vrouw!
  Ik zeg vaak dat vele dingen een verhaal hebben, oorzaken.
  Zo heb jij die ook, het niet kunnen verwerken van de dood van jouw moeder. Wat zich heeft uitgemond in Anorexia. Veel mensen zien enkel het plaatje, maar nooit het verhaal daarachter. Wat ik toen ook zei, en wat ik nu weer ga zeggen, ik maak een buiging voor jou. Ik vind jou zo vreselijk dapper, en ook hoe jij je verhaal kenbaar durft te maken, het de delen met iedereen. Je de mensen een kijkje in jullie leven durft te geven, erg knap.
  En je zegt in het filmpje dat kinderen dit niet horen te zien e.d, ik deel die mening ook voor een deel, maar de wijze hoe de kinderen ermee omgaan, hoe je ze de dingen laat ervaren, ik zit daar nu gewoon om te janken. Dat je in een eerder berichtje schreef dat jullie zelfs lol maken in het ziekenhuis, dat je de kinderen eigenlijk mee geeft “Hoe kut het ook is, we moeten doorgaan” Dat is een groot goed dat je de kinderen in zo’n kut situatie zoiets belangrijks kan meegeven. Dan ben jij wel een verdomd goede en heel sterke moeder.

  Lieve Rachel, stay strong! Jij gaat ana de baas worden. Ik wou dat ik die ana met mijn maatje 41 eruit kon schoppen voor je.
  Aan reacties zoals “Hoe kan je het zover laten komen? enz,,, blabla” daar heb je simpelweg geen klote aan. Wat jij nodig hebt zijn mensen die jouw steun en kracht geven op de meest fucking pijnlijke momenten. We kennen elkaar niet in in real life, maar mijn steun heb je. Ik blijf je volgen en je op “gepaste wijze” hetgeen geven wat jij nu nodig hebt, steun.

  Dikke knuffel,

  Nic

 35. Heftig rach…. ben het met shirley helemaal eens wat nou handdoek in de ring gooien. koppie om hoog muppet. Volgend jaar vondelpark lees ik nou breng je camera maar mee want dat word een mini meet met de meiden erbij
  xxx pak je rust en hou je hoofd omhoog

 36. Jezus Rach, ziet hier zo ongelofelijk te huilen van het filmpje. Die laatste zin neem je absoluut terug. Jij gaat niet die handdoek in de ring gooien. Je hebt me iets beloofd: volgend jaar Vondelpark met mijn baby. En tante Rach gaat mee. Sterker en mooier dan ooit! You can do this! Complimenten voor Lisette, absoluut prachtig gedaan.

 37. Tranen!
  Prachtig Rachel, heel mooi in film gebracht. Maar tegelijkertijd ook zo ontzettend triest om te zien. Ik zou het liefste naar je toe rennen en jou en je meiden een dikke knuffel geven!

 38. jeetje Rachel.. tranen rollen over m’n wangen! ondanks dat het een kut ziekte is (pardon my french) vind ik het echt heel mooi neergezet. het maakt men bewust wat dit allemaal teweeg kan brengen!
  ik hoop echt dat je lichaam jou de kans geeft om onderzoeken gedaan te krijgen, en dat je weer de gezonde energieke moeder kan worden die je wil zijn!!
  hele dikke knuffel voor jou mop, je bent zo ongelofelijk sterk!!

  kusje Kylie

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.