De eerste week zit erop!

De eerste week zit erop!

Zo na 8 weken vakantie…ongeveer, begonnen deze week langzaam aan de middelbare scholen weer. Roosters halen, kennis maken, boeken in orde maken en weer een planning maken.

Man lief weer aan het werk en back to normal begins. We hebben een heerlijke vakantie gehad, ondanks we niet echt onwijs super weer hadden maar de meiden hebben zich zowieso vermaakt. Zowel met pa en ma als alleen met vrienden.

En ja dan begint het “normale” leventje weer. Dat deed wel pijn hoor die wekker zo op de maandagochten haha dat kan ik je wel vertellen!! Ik slaap zowieso amper maar als je dan net even in slaap doezelt en je vent zijn wekker gaat is het toch wel even op je tandvlees bijten.

En dan de meiden, hun wekker ging ook weer gewoon. Ze hoeven ‘smorgens niet veel te doen alleen tas inpakken en lunch pakketten meenemen die ik al klaar maak voor ze want dat hoeven ze niet zelf te doen 😉

Op maandag was het eigenlijk alleen even een rooster halen en dinsdag wat gesprekken en woensdag was het toch echt aan de bak!! Niomi begon met een hoop activiteiten en sportdag en dat was gelijk super leuk!! Rashel een beetje hetzelfde op de sportdag na dan.

En dan is het de tijd van weer naar huis fietsen ‘smiddags en dan zie ik die vermoeide bekkie’s hihih, ja dat is even wennen natuurlijk. In de vakantie was 12.00 uur je bed uit komen normaal maar nu gaat toch echt de wekker om 6.15 voor de dames. Waarom zo vroeg? Ja dat vinden ze zelf prettig, net als ik, rustig opstarten en geen gehaast 😉

Ze hebben deze week enorm leuk ervaren en hoor alleen maar positieve verhalen en dat maakt een moeder en ja ook een vader blij toch 😀

En moeders? Die is weer de thuismanager en pakt langzaam haar draad weer op. Huisje doen smorgens, boodschapjes en daarna dingen die gedaan moeten worden. Het is stil in huis maar ook wel weer lekker!!

Na zo’n zomer vakantie vind ik het dan ook heerlijk om alles lekker grondig te poetsen en alles te wassen, zoals de bankhoezen ect. Alles weer lekker fris, hebben jullie dat ook?

En dan wachten tot het half vier word, dan druppelt alles weer lekker binnen en zitten wij lekker aan tafel de dag door te nemen, love it!!

Hoe ervaren jullie dat zo na de vakantie? Daar ben ik wel benieuwd naar.

4 gedachten over “De eerste week zit erop!

  1. Hier ook een lange vakantie achter de rug , langzaam weer wennen aan het dagelijkse leven ritme …Met zo veel leuke en inspirerende ideeen terug gekomen van vakantie , manlief word al gek van mij , keukenvloer , badkamer , wc … Ja ik wil het ! Nog veel te doen dus , maar daar is een vakantie toch voor eerst lekker uitrusten om vervolgens weer lekker aan de slag te gaan, hihihi.. Hoop dat het met jouw zn gangetje gaat . En voor de meisjes een nieuwe uitdaging , leuk .

  2. Ik vind het ook wel weer lekker hoor, weer een beetje in het gewone ritme. Mijn zoontje is deze week voor het eerst op de middelbare school begonnen. Ik vind het heerlijk om iedere dag zijn enthousiaste verhalen te horen. Wel weer ff vermoeiend ja, vroeg eruit!

    1. Oh wat spannend en leuk dat hij op de middelbare is begonnen😃 zoveeel nieuwe dingen voor ze maar super leuk! En ja toch wel fijn he dat ritme😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.