De foto’s

De foto’s

Gister had ik een shoot met Zelia, je kon lezen in me logje dat het spannend was maar om op de fotos te wachten was natuurlijk ook spannend. Hoe zijn ze geworden….nou het resultaat is top en ik ben trots op vrouwtje Zelia!!!


Anorexia is niet mooi maar je kan het wel mooi in beeld brengen dat blijkt wel weer. Ze had dezelfde ideetjes als ik terwijl ik het niet eens gezegd heb tegen haar want het was haar shoot maar ik had de fotos ook in zwart/wit gezet 😀

Meis nogmaals ik ben er super blij mee, ben trots op je en je bent een topper om mee te werken, dikke kus!!!

 

reactie's

reactie's

14 gedachten over “De foto’s

 1. nou je hebt niet teveel gezegd rachel ze zijn inderdaad heel mooi, ana niet maar de fotos en jij van binnen 😉 petje af voor zelia 😉

 2. Wauw Rach, kan ze mij niet een keer fotograferen????
  Zou ook weleens weer van zulke gave foto’s van mezelf willen, jij mag het uiteraard ook doen hoor 😀

  De foto’s zijn echt zo mooi geworden, ze kunnen zo in een boek!

  Liefs Mirella

 3. Wow echt heftig zo te zien… Wel heel mooi vast gelegd, wat zou dat voor jouw confronterend zijn geweest zeg. Maar je hebt niks teveel gezegd zijn echt goed.

 4. Lieve Rachel, ik ben de moeder van Zėlia. Weet niet precies hoe ik mijn gevoelens in (nederlandse) woorden moet brengen… Wat ik wil zeggen is dat de foto’s prachtig zijn…. Maar jou ! My God ! Ik ben trots op min dochter…dat zij jouw schoonheid mocht vast leggen en dat zij het met zoveel liefde heeft gedaan…. Zij vindt je een geweldige vrouw en je ziet het door de lens,
  Dankzij jou, het is duidelijk dat zij verder dan foto’s maken kan. Chapeau meid ! Door de foto’s en de woorden van Zélia….je hebt me geraakt.
  Liefs.

  1. aah wat lief, dank u wel 😉 u heeft een topper van een dochter die het echt wel gaat maken in de foto branche 😀 daar ben ik van overtruigd!!
   dank u wel voor u lieve comment dat doet me veel!!!

   liefs rachel

 5. Prachtige foto’s zijn het geworden, Rach! Ik heb zo’n bewondering voor je, hoe je het allemaal zo doet. Hoe Zelia dit in beeld heeft kunnen brengen, komt als pure schoonheid over! Echt heel erg mooi! Dik kussie, Gerrianne

 6. Hoi hoi ik kwam via via op je site en wilde even laten weten dat ik heel veel repect voor je heb liefs

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: