De iPhone: los kopen of abonnement?

De iPhone: los kopen of abonnement?

Wie ons langer volgt weet dat alles bij ons in huis Apple ademt. Als er auto’s van Apple waren, dan hadden die hier ook voor de deur gestaan haha.

En het mooie is, tegenwoordig kan je ook heel makkelijk een iPhone kopen, zonder dat je direct zit aan een abonnement. Vooral als je kinderen (lees pubers) hebt, is een los toestel ideaal kan ik jullie vertellen ;). Wij hebben nu wel alles met een abbo maar onze volgende kopen wij gewoon los, dan is het toestel ten alle tijden van jezelf en hoef je er niks extra’s voor te betalen. Nou ja een verzekering dan want dat is hier echt een must! Het kan altijd gebeuren dat je juweeltje valt of wat anders krijgt en dan wil je niet voor torenhoge kosten staan ;). Bij een verzekering, kan je er van op aan dat je een leentoestel krijgt en of gelijk een nieuwe zoals in ons geval. Als een van onze toestellen kapot zijn, melden wij dat en de volgende dag ligt er een nieuwe op tafel. Het enige wat je betaald is je eigen risico.

Want bereikbaar zijn betekent niet gelijk een torenhoge rekening elke maand toch ;). Wij hebben een abonnement waarin wij onbeperkt bellen hebben en 10 gig aan data. Dat lijkt veel maar geloof mij, de meiden halen het einde van de maand er niet mee haha.

En tja, kleine meisjes worden groot, dus de oude toestellen van mama en papa kunnen natuurlijk niet meer 😉 Dus Roon had een paar maand terug een leuke verrassing voor onze meiden en deed ze een iPhone 11 cadeau.

Mocht je nou nog niet zo heel bekend zijn met iPhone, omdat je hiervoor bijvoorbeeld een android of windows phone had en toch over wilt naar Apple? Op deze pagina kun je van alles te weten komen over iPhone.

Geloof ons, eenmaal een iPhone en je wilt niets anders meer!

11 gedachten over “De iPhone: los kopen of abonnement?

  1. Ik heb een hekel aan iPhones haha ik zweer bij Samsung. Mijn volgende tel koop ik wel los, ik wil niet meer aan zo n lange abonnement vastzitten.

  2. Ik vind de prijs van een Iphone erg hoog, zonde van mijn geld. Ik geef nl niet veel om dat soort dingen. De enige ‘elektronica’ waar ik veel geld aan uit heb gegeven is mijn installatie met platenspeler

  3. De iPhone 7+ staat hier nog op de wishlist, wilde hem tijd terug graag en heb ook een bookcase met mn logo liggen.. Maar moest een nieuwe hebben en geen iphone budget haha

    Heb zo’n beetje alle merken wel gehad, maar iPhone blijft het beste voor mij 😀

  4. Sinds gisteren heb ik een Motorola, na jaren Huawei te hebben gehad. de iPhone vind ik best wel prijzig, maar ik geloof je direct dat je overstag bent zodra je er eentje hebt.

  5. Hier ook allemaal aan de iPhones en beide een MacBook, ik wil ook niet anders meer. Wel allemaal een sim only dus de iPhones kopen we los.

  6. Oooooooh de 11! Ik ben er ook naar aan het kijken (maar even wat weinig € te besteden). Ik heb zelf ook een MacBook Air (die aan vervanging toe is, uit 2013), een oude iPad, een mini iPad en dus een iPhone 7. Ik ga het toestel – als ik het kan kopen – ook los kopen, want een sim only abo vind ik ook fijner. Ik ben trouwens ook nog aan het kijken naar de nieuwe SE.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.