De kerst komt er weer aan….

De kerst komt er weer aan….

De kerst komt er weer aan…. En wat zijn de plannen voor dit jaar.

Ik skip het hele Sinterklaas gebeuren want dat vieren wij natuurlijk niet meer. En de mensen die ons langer volgen, weten dat de kerst voor mij ook niet hoeft. Maar we doen het altijd voor de meiden en als alles een beetje versierd is dan vind ik het toch wel weer gezellig.

Al een paar jaar loop ik te gillen, hahah, dat ik die boom niet opzet en ook dit jaar was het weer loten….wel of niet?

Nou het was 3 tegen 1. Ro, Nio en ik zeggen nee en Rashel zegt keihard ….ik wil die boom opzetten haha. Nou om haar een plezier te doen, word dan toch de boom opgezet….door haarzelf hahah.

De kadootjes gaan ook weer als voorgaande jaren, we zeggen wat we willen hebben en dat word gewoon gekocht en daarnaast koopt ieder wat voor elkaar. Het zal wel weer een duur geintje worden haha maar dan zeggen wij gewoon…het is maar een keer per jaar kerst ;).

Maar wat moet ik dan vragen?? Ik heb werkelijk geen idee…., dacht ik, maar toch heb ik wel een paar dingen op mijn lijstje gezet.
Nou daar komt hij hoor:
Parfum van Jo Malone
Een nieuwe imac
Kaarsen, van die stompkaarsen. Die doen het altijd goed bij mij haha.
Een nieuwe jas, want ik ben er nog steeds geen een tegen gekomen die naar mijn zin was.

En dat was het wel voor zover ik mij nu wat kan bedenken. Er zullen vast nog wel wat dingen bij komen, want dan loop ik weer ergens en dan is het oh ja dat wil ik ook wel!!

Wat willen jullie voor de kerst hebben? En hoe doen jullie dat, trekken jullie lootjes ?

Het kerstdiner is hier gewoon zoals elk jaar gourmetten. Ik maak zelf tiramisu als toetje, en vlees halen wij ook altijd gewoon zelf en dat marineren wij. En zoals elk jaar zal ook dit jaar wel weer veel te veel gehaald worden maar ik heb liever teveel dan te weinig 😉

Wat doen jullie met de kerst?

15 gedachten over “De kerst komt er weer aan….

 1. Manlief moet werken. Alleen eerste kerstdag naar mijn ouders toe. Voor de rest lekker in pyjama rond lummelen denk ik. Ook wel eens lekker hoor.

 2. Wij zijn meestal weg met de kerst maar deze keer blijven we door omstandigheden in Nederland. Dat is al dus bijzonder. Wij gaan sowieso lekker eten, spelletjes doen, film kijken, cadeautjes voor de kids – gewoon gezellig – de kids en ik.

  1. herkenbaar maar met die familie bezoekjes was ik altijd al snel klaar 😉 en ja nieuwe imac is een beetje standaard geworden mits ik heb niet eerder het jaar had gekocht

 3. Kerstavond eten we meestal chinees, afhaal. Maar dan wel tafel chic gedekt haha. Daarna cadeautjes uitpakken. Eerste kerstdag bestaat uit vreten en kerstfilms kijken in pyjama. De tweede komt er altijd familie en doen we dit jaar een buffetje. 🙂 zin in!

 4. Ik ben echt dol op kerst! Van mij mag de kerstboom al in november op hoor haha. Vind het gewoon zo gezellig!

 5. Wij vierden altijd kerst, maar sinds we op onszelf wonen doen we dat niet meer met cadeaus. Wel gezellig tafelen.

 6. wij weten nog niet hoe we de kerst dit jaar gaan vieren, you know why 😉
  De planning die we hadden is natuurlijk laatst over de kop gegaan.. Even afwachten dus..

  Wat ik wil voor de kerst?
  Uhmmm een vlogcamera, zo’n waterfles met een edelsteen erin, make-up, zo kan ik nog wel even doorgaan…

  We doen nog even heel bescheiden sinterklaas en dan knallen met kerst 😀

 7. Bij ons wordt kerst ook niet zo uitgebreid gevierd. Wel wat decoratie – en vooral ook lampjes ophangen om de winteravonden wat gezelliger te maken – maar al jaren geen kerstboom meer gezet. En dan wat kleine cadeautjes voor elkaar en iets lekkers (zelfgemaakt) om te eten.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.