De kerst komt er weer aan!!

De kerst komt er weer aan!!

Jawel, je knippert met je ogen en het is zo weer kerst, wedde!! Dit jaar is al mega snel gegaan vind ik en we zitten nu alweer innovember en komt de goed oud heilig man weer aan, oftewel, sinterklaas!! Nou ja hij is eral hahah.

Nou geloven wij natuurlijk niet meer in de goede man, en wij doen er ook verder niks aan, ja misschien lekker gourmetten met de meiden maar dat zien wij dan wel weer 😉

Nee hier zijn ze meer van de kerst….. De lezers die mij al langer volgen weten dat ik en kerst niet door een deur gaan vanwege mijn moedertje, maar toch elk jaar vieren wij gewoon gezellig de kerst, met een lach en een traan. En elk jaar zetten wij ook onze mega grote boom op tot ergenis van deze meid aan toe, want ik vond hem gewoon TE groot hahah. Maar goed toch elk jaar opzetten.

Dit jaar doen wij dat dus niet…..En ja we vieren echt wel kerst want de meiden willen hun kadootjes maar moeders ook hahaha, maar we hebben met zijn alle besloten een keer geen boom op te zetten en gewoon allemaal nieuwe decoratie dingen aan te schaffen en daar lekker het huis mee versieren :D. Hun blij en moeders blij, want yesss baby geen grote boom die een sta in de weg is in mijn ogen :P.

Kerst lampjes hebben we niet echt gekocht want geloof mij een hele grote doos vol hebben wij met lampjes en die gaan we ook gewoon gebruiken en om daar nieuwe voor te kopen…nee dat vond ik niet nodig.

We hebben allemaal takken en denne-slingers gekocht en daar komen dan wel een aantal belangrijke kerstballen van ons aan te hangen. Denk aan de meiden hun eerste kerstbal, maar we hebben ook een papa en mama bal en een opa en oma bal. Daar hecht wij gewoon waarde aan en die komen gewoon gezellig in de takken te hangen 😉

Verder gaan wij de ramen weer leuk versieren en de tafel decoratie’s heb ik al aangepast maar zal ik nog wel bij gaan werken met ook een paar kerstballen.

Al met al het word een leuke sfeer maar dan zonder boom ja 😀

Als alles versierd is zal ik er een apparte blogpost over maken en natuurlijk zal ik ook een aantal dingen gaan vloggen 😉

En jullie? Wel een boom of geen boom of….tell me, ben benieuwd 😀

11 gedachten over “De kerst komt er weer aan!!

 1. Wij gaan dit jaar van 150 cm naar een boom van 215 cm hihi… een piep of a job dus haha.. ik ben ook echt een kerst mens hoor! Sinterklaas vind ik echt niets… doe ons maar gezellige kerstsfeer 😀

  1. haha oh god ja wij hadden er dus ook eentje van 215!! en mega breed man man nee ik doe het ff anders dit jaar maar ben benieuwd naar je boom meis 😀

 2. Weet je? Ik word altijd nerveus van alle rommel. Niet meteen hoor, maar na een paar weken moet alles eruit. Wij doen ook niet aan bomen.. Misschien een kleine neppert, maar meer ook niet.

 3. Ik ben echt dol op kerst. Maar omdat we op een (vrij warme) flat wonen hebben we altijd een nepboom. Een echte houdt het hier helaas nog geen week vol. Maar je hebt me wel op een idee gebracht, ik ga wel wat losse – echte – takken halen!

  1. nee idd een echte boom is zo weg dan 🙁 Wij hebben al vanaf toen ik klein was een neppert hihi dus weet niet beter. en ja joh ideetje toch met die losse stukken 😀

 4. Al helemaal in de kerst sfeer , gezellig hoor ! En ook ik heb zo iets van geen boom dit jaar maar alles mooi decoreren , ( denne) takken , rode landelijke accessoires , windlichten met geurkaarsen, ja het begint hier ook te kriebelen , en ook zonder boom kom je dan een heel eind in de richting van de kerst sfeer ! Lekker genieten xxx

 5. Yep, we hadden altijd wel een boom (een Nordmann-spar) en sinds die kleine er is doen we het sowieso. Voor het Kerstgevoel (niet dat je dat zonder boom niet hebt, hoor). Nu ze zo klein is vind ik het leuk om mij – min of meer – aan de ’tradities’ te houden. Gewoon omdat ik het gezellig vind overigens 🙂

  1. als je idd wat kleinere kids hebt is het super leuk die boom natuuurlijk 😀 daarom hebben wij het ook zolang mogelijk gedaan maar ze willen nu zelf ook wat anders dus ja go with the flow 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.