De laatste dag

De laatste dag

De laatste dag is al weer aangebroken van de vakantie.

Jeetje wat zijn die 7 weken snel gegaan. We stonden te springen om vakantie te hebben en nu is die gewoon voorbij.

Maar we zijn wel weer opgeladen kan ik je vertellen. We hebben geen gekke dingen gedaan tijdens deze vakantie. Meiden waren veel met vrienden op pad of sliepen ergens anders of er sliep iemand hier.

we hebben ons gewoon vermaakt, laat ik het daar maar op houden. We hadden goed weer maar ook slecht weer. We hebben gedaan wat wij wilden doen dus ik kan zeggen dat het een geslaagde vakantie was.

Klaar voor school zijn de meiden in ieder geval en ze hebben er zin in! Niomi nog meer als Rashel maar dat komt ook wel weer goed. Alle schoolspullen staan klaar, boeken zijn gekaft ondanks dat niet meer hoeft. Ze hebben het wel gedaan omdat ze het leuk vonden om te doen.

Mijn vakantie begint volgende week dinsdag haha, en dat zeg ik elk jaar weer. Iedereen weer de deur uit en back to normal en mama die home alone de dingen thuis regelt. Als iedereen volgende week de deur uit is, dan ga ik op de bank zitten, nadat ik mijn huis grondig onder handen heb genomen en dan ga ik lekker even van de stilte genieten!

Ik deed elke dag mijn huis wel schoonmaken, maar hey twee pubers en een bouwvaker die thuis zijn…..believe me…not done haahh. Die kunnen er een zooi van maken en vinden en kruimel meer of minder op de grond niet erg, maar mijn nekharen stonden regelmatig overeind.

Nee rust en regelmaat en structuur, daar verlang ik ook wel weer naar 😉

Lezers met kids…, zijn jullie ook blij dat de vakantie voorbij is of niet?

Ik schrijf dit allemaal heel makkelijk denk je dan maar je zal mij volgende week best horen klagen dat het weer TE stil is in huis!

12 gedachten over “De laatste dag

  1. Ik snap wel wat je bedoelt maar gelukkig zijn mijn meiden al redelijk volwassen en hebben hun eigen sociale leven. Ik hoef tegenwoordig ze niet meer te vermaken in de vakanties!

  2. Van mij mag het altijd welvakantie zijn, ook met de kinderen. Ik moet weer wennen hoor nu ze op school zijn, vind het wel relax zo een vakantie.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.