De laatste dagen van 2009

De laatste dagen van 2009

We zijn nu toch echt aangekomen bij de laatste dagen van het jaar 2009. Β Een jaar dat voor mij doen gewoon weer is omgevlogen, je knippert met je ogen en er is wel weer een dag voorbij. Β 2009 zijn we weer door gekomen, meiden zijn gegroeit en gaan goed op school, ze zijn allebei aan het wisselen en als je daar naar kijkt heb je zoiets van ” huh….wat gaan ze hard” :D. zo zitten ze in hun luier en zo zijn ze al echte dames aan het worden:D

2009 is een jaar waar ik wel met een kleine glimlach op terug kan kijken, tuurlijk hebben we in 2009 wat afgejankt omdat er dingen niet liepen zoals ze hoorde te lopen, maar he, live is a bitch en dat zal altijd wel zo blijven.

Goede voornemens in 2010? mwaahh niet echt, stoppen met roken heb ik op geggeven, zwakkeling ik weet het ;). Trainen gaan we ook gewoon mee door, al moet ik zeggen dat het steeds zwaarder en zwaarder word na 2 jaar elke dag trainen maar ik geef niet op en houd me poot stijf πŸ˜€ geld ook voor roontje:D

Site gebied 2009: hoop nieuwe bezoekers, nieuwe linken en zelf bezoek ik ook steeds meer sites. p365 zo goed als ik kon elke week geleverd hihi en ja denk dat het wel weer verder gaat in 2010, blijft toch leuk en niet voor de site maar ook voor de meiden hun plakboek :D. Verder zal er niet zoveel veranderen op de site dus, we gaan gewoon lekker door πŸ˜€

De kerst in 2009 hebben we ook overleefd, op naar de volgende kerst zeg ik dan maar!! ik wil iedereen wel even zo bedanken voor de lieve en leuke kerstkaartjes die ik heb ontvangen van jullie πŸ˜€

Dan rest mij alleen nog maar te zeggen, dat dit het ena laatste logje is van 2009 πŸ˜› …alvast een hele fijne jaarwisseling, doe geen dingen die ik ook niet zou doen hihh, pas op met vuurwerk en maak er wat van en….tot volgend jaar!!!!

27 gedachten over “De laatste dagen van 2009

 1. Door jouw layout ligt er hier weer sneeuw :nee

  Goeie voornemens doe ik niet aan, kom ze toch niet na! Ben niet iemand van de lange termijn gedoe hahaha.

  Fijne jaarwisseling meid, en op naar een heel nieuw jaar gezellig bloggen :d

 2. onwijs mooi die foto zeg πŸ˜€ nwe camera zeker πŸ˜›
  voor het jaar 2010 gun ik jullie wel wat meer rust hoor πŸ˜‰ en ja vergeet vooral niet te trainen hihih
  fijne jaarwisseling kanjers

 3. hihih leuk logje tut

  fijne dag/avond/nacht donderdag πŸ˜€ maar dat komt wel weer goed met la familia b:D en geef die 2 mooie kinderen van jullie een dikke knuffel

 4. he kanjers
  wij wensen jullie alvast de beste wensen, je weet wij drinken donderdagmiddag al in en kruip misschien nog wel ff langs jullie huis maar er komt dan toch niks zinnigs meer uit dus dan bij deze alvast πŸ˜›

 5. ja ja en wat gaan we doen op oudejaarsavond…..jaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh losssss πŸ˜€ sorry was ff te enthousiast πŸ˜›
  hele mooie foto van die 2 kanjers:D

 6. nice pica mop van jullie mooie meiden πŸ˜€ ze worden idd groot hihih en mooi πŸ˜‰
  fijne avond.nacht donderdag!

 7. tuurlijk gaan we volgend jaar weer lekker meelezen met jullie πŸ˜€ fijne jaarwisseling en kleedje goed aan anders weet ik het wel weer dan is je eerste logje ” guttegut ben zo ziek” moahaha dikke kus

 8. ik lees nog niet zolang mee als de rest hier maar volgend jaar ben ik zeker weer op je site aanwezig hoor :d
  de foto is super:D

 9. ik lees volgend jaar ook weer lekker met je mee, raar om te lezen he dat je je enalaatste logje aan het tiepen bent geweest hihih
  fijne avond met oud en nieuw en tot volgend jaar

 10. leuk logje en kijk uit naar je allerlaatste logje meis πŸ˜€
  veel plezier met oud en nieuw en nee ik doe geen dingen die jij ook niet doet maar wel de dingen die je wel doet πŸ˜›

 11. ik ben helemaal weg ook van die foto van de meiden rach mooooiii
  ze zijn idd heel errug gegroeit en ze worden echt nog groter hoor hihi
  fijne avond donderdag

 12. ik ben ook weer van de partij en wens jullie een fijne niet nuchtere jaarwisseling toe πŸ˜› en kijk uit met fireworks πŸ˜€

 13. ten eerste die foto…ik ben in love echt waar πŸ˜€
  ik ben er volgend jaar weer hoor om je logjes te lezen en je fotos te bewonderen πŸ˜€ have fun donderdag meis
  :livi

 14. druk jaartje ook geweest voor jullie he πŸ˜‰
  de foto van meiden is echt onwijs gaaf πŸ˜€
  meis een fijne jaarwisseling en have fun (moahah lukt altijd wel met jou :P)

 15. mietje met je niet stoppen met roken πŸ˜› nee is moeilijk ik weet er alles van tut
  okeeej als ik jullie niet meer spreek een hele fijne jaar wisseling, ga me niet stalken als je een fles rose in je kraag hebt zitten moahaha geniet er van tut dikke kus en tot volgend jaar

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.