De laatste dagen van 2009

| 27 reacties

We zijn nu toch echt aangekomen bij de laatste dagen van het jaar 2009.  Een jaar dat voor mij doen gewoon weer is omgevlogen, je knippert met je ogen en er is wel weer een dag voorbij.  2009 zijn we weer door gekomen, meiden zijn gegroeit en gaan goed op school, ze zijn allebei aan het wisselen en als je daar naar kijkt heb je zoiets van ” huh….wat gaan ze hard” :D. zo zitten ze in hun luier en zo zijn ze al echte dames aan het worden:D

2009 is een jaar waar ik wel met een kleine glimlach op terug kan kijken, tuurlijk hebben we in 2009 wat afgejankt omdat er dingen niet liepen zoals ze hoorde te lopen, maar he, live is a bitch en dat zal altijd wel zo blijven.

Goede voornemens in 2010? mwaahh niet echt, stoppen met roken heb ik op geggeven, zwakkeling ik weet het ;). Trainen gaan we ook gewoon mee door, al moet ik zeggen dat het steeds zwaarder en zwaarder word na 2 jaar elke dag trainen maar ik geef niet op en houd me poot stijf 😀 geld ook voor roontje:D

Site gebied 2009: hoop nieuwe bezoekers, nieuwe linken en zelf bezoek ik ook steeds meer sites. p365 zo goed als ik kon elke week geleverd hihi en ja denk dat het wel weer verder gaat in 2010, blijft toch leuk en niet voor de site maar ook voor de meiden hun plakboek :D. Verder zal er niet zoveel veranderen op de site dus, we gaan gewoon lekker door 😀

De kerst in 2009 hebben we ook overleefd, op naar de volgende kerst zeg ik dan maar!! ik wil iedereen wel even zo bedanken voor de lieve en leuke kerstkaartjes die ik heb ontvangen van jullie 😀

Dan rest mij alleen nog maar te zeggen, dat dit het ena laatste logje is van 2009 😛 …alvast een hele fijne jaarwisseling, doe geen dingen die ik ook niet zou doen hihh, pas op met vuurwerk en maak er wat van en….tot volgend jaar!!!!

reactie's

reactie's

27 reacties

 1. 2010 wordt mijn jaar! 🙂 I PROMISE :gl

  MACBOOOOOOOOK!! :livi :livi :livi :livi :livi :livi :livi :livi :livi :lo

 2. Echt een hele leuke foto! En tja kids groeien snel he 😉

 3. Een jaar gaat echt snel voorbij ja. Wens jullie een fantastische jaarwisseling en alle goeds voor 2010!!!

 4. Door jouw layout ligt er hier weer sneeuw :nee

  Goeie voornemens doe ik niet aan, kom ze toch niet na! Ben niet iemand van de lange termijn gedoe hahaha.

  Fijne jaarwisseling meid, en op naar een heel nieuw jaar gezellig bloggen :d

 5. Op naar 2010! :kiek

 6. Leuke foto zeg! Fijne jaarwisseling.

 7. Wat een leuke foto
  Ik wens jullie gelukkige neiuw jaar 2010

 8. onwijs mooi die foto zeg 😀 nwe camera zeker 😛
  voor het jaar 2010 gun ik jullie wel wat meer rust hoor 😉 en ja vergeet vooral niet te trainen hihih
  fijne jaarwisseling kanjers

 9. hihih leuk logje tut

  fijne dag/avond/nacht donderdag 😀 maar dat komt wel weer goed met la familia b:D en geef die 2 mooie kinderen van jullie een dikke knuffel

 10. he kanjers
  wij wensen jullie alvast de beste wensen, je weet wij drinken donderdagmiddag al in en kruip misschien nog wel ff langs jullie huis maar er komt dan toch niks zinnigs meer uit dus dan bij deze alvast 😛

 11. ja ja en wat gaan we doen op oudejaarsavond…..jaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh losssss 😀 sorry was ff te enthousiast 😛
  hele mooie foto van die 2 kanjers:D

 12. nice pica mop van jullie mooie meiden 😀 ze worden idd groot hihih en mooi 😉
  fijne avond.nacht donderdag!

 13. fijne jaarwisseling vrouw!!!!

 14. tuurlijk gaan we volgend jaar weer lekker meelezen met jullie 😀 fijne jaarwisseling en kleedje goed aan anders weet ik het wel weer dan is je eerste logje ” guttegut ben zo ziek” moahaha dikke kus

 15. meid alle goeds voor jou en je gezin volgend jaar 😀

 16. ik lees nog niet zolang mee als de rest hier maar volgend jaar ben ik zeker weer op je site aanwezig hoor :d
  de foto is super:D

 17. geweldig die pica rach :d hij is echt heel erg mooi 😀 voor jullie een topjaar 2010 😀

 18. ik lees volgend jaar ook weer lekker met je mee, raar om te lezen he dat je je enalaatste logje aan het tiepen bent geweest hihih
  fijne avond met oud en nieuw en tot volgend jaar

 19. Wat een geweldige foto van de meiden 😀
  Ik wens je/jullie het allerbeste voor 2010 :livi

 20. leuk logje en kijk uit naar je allerlaatste logje meis 😀
  veel plezier met oud en nieuw en nee ik doe geen dingen die jij ook niet doet maar wel de dingen die je wel doet 😛

 21. ik ben helemaal weg ook van die foto van de meiden rach mooooiii
  ze zijn idd heel errug gegroeit en ze worden echt nog groter hoor hihi
  fijne avond donderdag

 22. een bewogen jaar zeggen we maar weer 😉 op naar 2010 meis
  jullie ook fijne oud en nieuw

 23. ik ben ook weer van de partij en wens jullie een fijne niet nuchtere jaarwisseling toe 😛 en kijk uit met fireworks 😀

 24. ten eerste die foto…ik ben in love echt waar 😀
  ik ben er volgend jaar weer hoor om je logjes te lezen en je fotos te bewonderen 😀 have fun donderdag meis
  :livi

 25. druk jaartje ook geweest voor jullie he 😉
  de foto van meiden is echt onwijs gaaf 😀
  meis een fijne jaarwisseling en have fun (moahah lukt altijd wel met jou :P)

 26. mietje met je niet stoppen met roken 😛 nee is moeilijk ik weet er alles van tut
  okeeej als ik jullie niet meer spreek een hele fijne jaar wisseling, ga me niet stalken als je een fles rose in je kraag hebt zitten moahaha geniet er van tut dikke kus en tot volgend jaar

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: