De liefste zus!

De liefste zus!

Hoiiiii!!

Ik kan je vertellen dat ik de liefste zus ever heb!! En ja kwijl kwijl want wij hebben meer ruzie dan dat we lief zijn voor elkaar hahah.

Maar goed big sis was naar Turkije zoals je nu wel gelezen en gehoord en gezien hebben en ze kwam terug met kadootjes voor ons en jaaaaa ook voor haar little sis. Ik zou niks krijgen want ik krijg al een budha to budha ring van haar voor mijn verjaardag (kuch dat is pas in september), dus lief dat ze toch wat gekocht heeft voor mij ;).

Ik kreeg dit super schattige armbandje van haar met mijn naam erin. Ze weet dat ik gek ben op sieraden dus dikke bonus zus!!

En dat mijn pareltje hoor mensen!! Een MK tas!! Je wilt niet weten hoe blij ik hier mee ben 😀 want die staat al heel heel lang op mijn verlanglijstje!! En nu heb ik hem en ik gebruik hem elke dag!! Je snapt dat ik voorlopig even super lief ben voor mijn zus 😀

Krijgen jullie wel eens kadootjes van je broer of zus?

5 gedachten over “De liefste zus!

  1. Wat super tof van haar!
    En jullie zijn allemaal goed verwend door Nio zag ik al 😀

    Hihi ja snap ik wel hoor dat je voorlopig even extra lief voor dr bent 😀

    Ik en mn zusje gaan binnenkort een zussentattoo doen die zij betaald 🙂
    Verder geven we elkaar regelmatig wel wat als we elkaar zien ( mn ouders en broertje en zusje zitten in zeeland en wij in drenthe)

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.