De maand december

De maand december

We zitten alweer in december… de meest klote maand van het jaar voor mij en ook de meest gezellige maand. Hoe leuk al die kerst dingen weer, dat maakt dan weer een hoop goed, maar het gemis is in deze maand altijd heel erg 🙁
Vanmorgen met de huisarts gesproken en als je dan dingen hoort die je echt niet wil horen in deze feest maand dan uuhh ja breek je om het zomaar te zeggen. Logje hierover volgt later op project-a 

De boom staat hier nog niet maar ik hoop hem wel dit weekend op te kunnen zetten, brengt weer een beetje gezelligheid in la familia B :D. Vandaag even de hort op geweest met @roontjuh, ik heb een succes aganda van newme en die ik had was al 6 jaar oud hihi jaaaa gaan lang mee die dingen 😀 maar het was nu echt tijd voor een nieuwe, mijn vorige ging scheuren en het leer wat niet mooi meer, dus alle energie die ik had op naar leidschenhage 😀 en jaaa geslaagd!! en gelijk een moleskine notitie boekje erbij gehaald (heb er maar een stuk of 16 maar kon het niet laten)  dus ikke weer blij. Hier en daar ook wezen kijken voor de kerstinkopen al, word weer lastig dit jaar, we hebben alles al, de meiden hebben alles al, mijn ipad mini komt hopelijk deze week binnen en is al eigenlijk een kerstkadootje dus ja wat moet je nou voor mekaar kopen…??
nieuwe newme en moleskine

Ach we verzinnen hier altijd wel weer wat geks en anders houden we het gewoon klein dit jaar 😉 laat ik eerst maar deze maand doorkomen, mis me mams heel erg maar zoals elk jaar slaan we ons er wel weer doorheen 😉

5 gedachten over “De maand december

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.